0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar belki hatırlarsın annem hamileydi 3 yakınken kalbi durdu falan demiştim kız kardeşimin doğum gününü kutlamıştık o zaman resim çekilmiştik annemin karnı belli oluyordu o zaman neyse annem resimleri flaşa topla demişti bütün resimleri flaşa koydum sonra dün tv den flaş izlerken annem o resmi gördü gözleri doldu bu resmi silsene dedi bana içim gitti kızlar yaa eğer kalbi durmasaydı martta dünyaya gelecekti şuan 2 aylık falan olurdu işte 

8 Cevaplar

0 oy
(28,809 puan) tarafından

Hayırlısı buymuş demekki üzülmeyin Rabbimin bir bildiği varmis.

tarafından
Unutmuştu zaten annemde kaza ile olan bebek 3 aylıktı kalp atışları çok güzel birden kalbi durdu işte veren Allah alan da Allah ama öyle resmi görünce üzüldü işte
(28,809 puan) tarafından
Uzulur tabi canından can gitmiş
-Reklam-
0 oy
(50,964 puan) tarafından
evlat evlattir canim dogmasada anne yüreği insallah rabbim sana versinde onda unutsun acisini
tarafından
Inşallah ikbalcim
0 oy
(122,900 puan) tarafından
Ooofff  canim benim yaa
tarafından
Çok kötü oldu sevdam yaa
0 oy
tarafından
Verende Allah alanda Allah ... Allah'ım sabır versin inşallah 
tarafından
Aminnn inşallah
0 oy
tarafından
Nasip öyle  bişey  birak doğmamış  bebeğe  yanında olan  insana yarın  bişey  olacağını  bilsen bile elinden  bişey  hiçbir  şey  gelmez. Allah ol derse olur 

Rabbil alemine geri gideceğiz  ⚘
tarafından
Aynen öyle olacak sevgi ama işte annem üzüldüğünü fark ettim işte ⚘
tarafından
Ben kardeşimi  kaybettim  14 yaşında
0 oy
tarafından
Hayirlisi kuzu ya nasip deilmis demekki ama o kadar istiyorsa dusunsunler tekrar
tarafından
Annem 40 yaşında menapoza giriyor muş yavaş yavaş kendiliğinden olmaz aşılama yaparız istersen demirler zaten o da isteyerek olmamış annemde yok demiş 3 tane evlâdım var rabbim onlara uzun ömür versin demiş
0 oy
tarafından

Halkında hayırlısı buymuş kuzum daha doğmasa da oda evlat sonuçta üzülmüş demekki kıyamam 

<3

0 oy
tarafından
Rabbim obur dunyada o bebisi ona sefaatci eylesin canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 218 göst.
13 Eylül 2022 Aile kategorisinde Ruya123 (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
18 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 445 göst.

405,712 soru

12,157,588 cevap

36,595 kullanıcı

...