0 oy
1,707 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (365 puan) tarafından
Merbaha kızlar. Ben 3 yıldır bırlık oturuyorum.  Ev yaptık 2 katlı bırı benm bırı kaynımın dı. Ben uste o da alta gelıcektı. Ama esım yapıstı aılesı ne sız de Gelın dıye. Onalrda ust kata bız gırecez alt kata sız gırın dedıler.  Yanı alt ust oturcaz gıbı.  Tabı sardı benı bır telas. Ben rahat edemıyım. Alt ust oturmak guzel mı guzel ve kotu yanları neler. Oturanlar yazabılır mı. 

24 Cevaplar

0 oy
(476 puan) tarafından

3 bucuk yilik evliyim bende oyle yasiyorum uste ben alta onar 78,300 tl cikti ust kati yaptirmak esimin borclari ve ust kati yapmamis ama iy degil biraz pismanlik var bbende keske ayri ev alsaydim.diyorum biz yukarda tartisak asasan duyulur onar tartisa biz duyaris simdi son odaya gectik te orda pek duyulmuyo ama.yine de iy degil hem.ona hem kendime temizlik yapmak zorundayim esim gunun 20 satini orda geciriyor bas basa pek kalamiyorus .. iy tarafini bilmem.simdilik gormedim.kotu taraflari fazla ama :D allah kolaylik versin canim :)

-Reklam-
0 oy
(1,171 puan) tarafından

2 yıldır alt üst oturuyoruz. Sana tek diyeceğim eşinde bitiyor güzelim her şey.. Ben sevgiliyken uyarmıştım eğer herşeyime karışacaklarsa olmadan bitsin demiştim. Eşimde öyle bi aile olmadıklarını eğer karışacak olurlarsada buna asla müsade vermeyeceğini gerekirse hemen taşınacağını söylemişti.. Rabbime bin şükür ki dediği gibide oldu. İlk zamanlar hep birlikte yemek yensin hergğn istediler heves ile. Ama eşim ben ne zamn istersem anca o zaman yukarı çıkcağımı söyledi bende öyle yapıyorum canım ne zaman isterse ancak o zaman çıkalım diyorum eşime. Benden izinsiz yukarıya yemeğe dahi söz vermez ben bi danışıyım der bana sorar öyle. Yani demek istediğim inanki herşey ama herşey eşinin tutumuna bağlı.. Eğer eşin hepsine göz yumar müsade verirse. Birbirinizden çıkmazsınız içli dışlı olursunuz gittiğin yere bile karışır nereye gittiydinde diye sorar.. İnşallah kayınvalidengil iyi insanlardır karışacak tip değillerdir. 

Birlik oturduğunuzu sonradan gördüm. Birlik oturmaktaksa böylesi milyonlarca kat daha iyi canım. Birlik olmuşun böyle mi olamayacaksın hayli hayli olursun. Ama yinede yukarıda söylediklerim aklında bulunsun
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Bana teklif edildi kirada yasamayi tercih ettim esimde saygi duydu agrimayan basimi agritamam 
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Aynı evde olmaktansa altlı üstlü oturmak çok daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 884 göst.
0 oy
13 cevap 308 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,044 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu

414,054 soru

12,461,965 cevap

46,758 kullanıcı

Kategoriler

...