0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (6,073 puan) tarafından

Kadire uyup temizlik yaparsın onunki 4 saatte biter benim ki hala devam eder :D

Şaka bir tarafa Allah kısmet ederse oğlumu almaya 3 gün kaldı temiz temiz gelsin canım oğlum<3

image

9 Cevaplar

0 oy
(4,037 puan) tarafından

Ben onları görünce hiç heveslenmiyorum aksine daral geliyor :D sen de sağlıkla al kucağına hayırlı olsun şimdiden

(6,073 puan) tarafından
Amin kuzum insallah oğlusum babannesinde ben ev karantinasinda:D
(4,037 puan) tarafından
Evet yazmıştın hatırlıyorum bian önce kavuşursun ona da inşallah az kalmış senin için
(6,073 puan) tarafından
Çok şükür deterjandan gitmezsem
-Reklam-
0 oy
(12,526 puan) tarafından

Midem kalkıyor ya o evleri görünce :sick:

(6,073 puan) tarafından
Bende çenesi için izliyorum kuzum sonuna gelince kapatıyorum tartışmalarını gerçekten kafam kaldırmıyor
0 oy
tarafından

Ayyy o kadir temzlik yaptık ca nasip canım cekiyorrrr valla anlatamam bütün evi köpük köpük yikiyorm resmen bugünde dayanamdm halıyı yikadm yerleri sol şupur etrafı köpükle durula cam sil tutamadm kendimi akşam agrilarm başlar 33.3 haftalikti hamilym erken dogurusam sorumlusu kadir :Dsu virüs dolaysiyla sokakları kopurtup yıkıyorlar ya icimmm gidiyor diyorm keşke benide alsalar bende yikasam en son apartmanın bahçesine çamaşır suyu döküp köpük köpük yikamsdim . :Dyakında sokağa da cikarm 

(6,073 puan) tarafından
Hiç aserecek bisey bulamadın mi :)))(
tarafından
Önceden seviyordum temzlik yapmayı terapi gibi geliyor bana :) ❤
0 oy
(5,370 puan) tarafından

Ayy kuzum 3 günüz mü kaldı çok şükür bak ben sana ne demiştim en başta hemen bitcek kavuşcaksnz demiştim çok şükür çok sevindim tanımasam da bnde bi annryim inanki çok mutlu oldum Allahım bida hiç ayırmasın sizi♥️:)

(6,073 puan) tarafından
Bitanemmmmmmm Allah razı olsun kuzummm çok şükür 30 gune kadar virüsünüz geçmez demiş doktor evde maskeyle dolaşacaksınız oglunuzu fazla öpüp sarılmayacaksınız demiş doktorun dediklerinde zorlanacam ama bakalim oğlumu alınca ne olacaz büyük ihtimal yarın akşam alırım tabi halim kalırsa acaba perşembe mi alsam diyorum
(5,370 puan) tarafından
Olsun kuzum napcan onun sağlığı için en azından yanında olcak evet sarılıp öpememek zor olcak ama buna da şükür :)
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Esooo az kalmış kuzum sevindim 3gün de hemencecik geçer inş sen nasılsın 
(6,073 puan) tarafından
Valla büyük ihtimal halim kalırsa yarın alırım 30 güne kadar bulaşıcı olabilir demiş evde maske takın fazla öpmeyin sarilmayin demis bakalim nasıl yapicam deterjanlara boğuldum virüsten gitmezsem cif aspiriks ve çamaşır deterjanlarından gidecem
(6,920 puan) tarafından
Dikkat et kuzum kendine sn iyi ol ki bebişine bak hasrt çekme kimse anne gibi olamaz bu zmn da hele ki kaynana gerçi belki iyidir kaynanan ama yine de herkes başka anne başka
0 oy
tarafından
Dip bucak giresim var ama zorsunuyim
(6,073 puan) tarafından
Tavsiye etmem ölüyorum
0 oy
tarafından
Ben artik koronadan korkmuyorum da deterjandan zehirlenmekten korkuyorum valla
(6,073 puan) tarafından
Şuan ki durumumu anlattın:)))
0 oy
tarafından
Hadi gozunaydin canim
(6,073 puan) tarafından
Inşallah bebeğim maske takmaya devam alışık değilim nasıl yapacam bilmem
0 oy
(3,617 puan) tarafından
O evler nasıl o hale gelio acaba
(6,073 puan) tarafından
Yarısı hasta yarısı üşengeç vs işte
(3,617 puan) tarafından
Kiz usensemde bu kadar kirlenmez
(6,073 puan) tarafından
Kiz ordu yasayacak değil ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 249 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busebade (963 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 409 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 600 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mehmet Emirin Annesi (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 339 göst.
10 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,479 soru

23,858,107 cevap

320,233 kullanıcı

...