0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (3,455 puan) tarafından
Bu nasıl anlatılır bilmiyorum ki komik bi durum yanii 

Önceden benim kaynanam ben hastanede kaldigimda hamileyken 3 5 gün kalirdim riskli olduğum için odamda bi tokayi bile nereye bırakmışsam orda bulurdum kapimi açmazdı.

Ben 10 gün önce annemlerdeydim eşimle beraber 2 hafta kaldık eve geldiğimde k.peder ağzından kaçırdı ki kızı bizim odada kalmış o 2 haftaki süreçte neyse bisey demedim belki odada tv var diye seyretmek istedi dedim.

Bugün esimle alışverişe çıktık bisey gördüm kaynanamı wp den görüntülü aradim bi baksam bizim odada uzanmış tv seyrediyor bide bi güzel tatlı yemiş o tatlı tabağına da çekirdek citlemis bide tabağı yatak odasında birakmis yatak çekirdek kabuğu dolu..

Niye böyle yapıyor bunlar ya ben girilmesini istemiyorum belki özel eşyam vardır belki dağınıktır böyle insanlar değildiler bunlar.

Nasıl uyarsam acaba ya

11 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Uyarmadwn kapi kilitle Bi dahakine de rahatsız oluyorum girmeyin 
(3,455 puan) tarafından
Buraya girdiğimizde kapının kilidi yoktu nerde hic bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Direk söyle  artık is çığrından çıkmış  mahrem yer canim
(3,455 puan) tarafından
Hep hatır kolluyoruz
0 oy
tarafından
Kapini kilitle odadan cikarken orasi sizin mahreminiz özeliniz
0 oy
tarafından
Oooo bu işte çok saçma çoook.. 

Eşin  bişey demiyor mu? 

Hemen konuya ciddi olarak o el atmalı. 

Tv de olsa oturma odasının suyumu çıkmış Hey Allahım ya.. 

Dahada şaşırmam duyduğuma dedikçe, her gün level atlıyoruz burada.. 
(3,455 puan) tarafından
Bende daha dün öğrendim ya tesadüfen belki hep biz çıkınca öyle yapıyordu haberim yok
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Senin yerinde olsam sağa sola yatağa iç çamaşırı bırakırdım.bu ne pişkinlik. Ama eşin de bitiyor iş . Ben k.valdemlere giderim kalırım inan olsun bebek ağlasa bile kapiyi çalar toparlanalim diye en az 5 dk bekler içeri öyle girer.mahremiyet orasi senin odan  
(3,455 puan) tarafından
Benimkide öyleydi aslında kapıyı çalmadan girmezdi bide ben hastaneyken bile girmezdi hani bi toz alsa falan asıl ozaman girmesi lazimdi
0 oy
tarafından
Ee yuh yani ev orası be destur demeden girmek nedir? Benim anahtarım annemde olmasına rağmen bir kere benden habersiz evime girdiğini görmedim ya belki o esnada eşimle müsait değilim veya evin içinde çamaşırlarım ulu orta serili bu nasıl bir kafadır ya uyar bence kaynananı ya 
(3,455 puan) tarafından
Beraber yaşıyoruz zaten ama bukadar da yapmazlardı ya ben günlerde hastanede yattım girip bi süpürge atmamış  asıl ozaman girmesi lazimken
0 oy
tarafından
Kapini kitle uyarnadan uyarirsan bire bes katar ortaligi karistirir demedi deme
0 oy
tarafından
Yok artık  yani kusura bakma yuhhhhhh
(3,455 puan) tarafından
Yanii bencede yuhh madem girdin girdin bari çekirdeklerini topla bu ne
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Oha oha cüs mahrem denen bişey var ille de edep ille de edep
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Açık açık uyar cnm orası senin özelin kaldı ki senden izinsiz bırak yatak odasına girip tv izleyip tatlı yiyip çekirdek çitlemeyi evinin kapısını bile açmamalari lazım ne ayıp anlayışsız insanlar var ya... yatak odasında tv izleme lüksü istiyorsa görümün  anasına babasına desin alsın odasına bi tane tv sen el kızısın ne hakla evinde bu kadar rahat takiliyo
(3,455 puan) tarafından
Biz berber yaşıyoruz hadi onu gectik madem girdin girdin e bari o çekirdek kabuklarını yataktan topla yanii  bu ne rahatlık anlamadım böyle yapmazlardı aslında 2 senedir burdayım ilk defa gördüm
(1,134 puan) tarafından
O zaman senin icin zor bir durum beraber yaşamak cümbür cemaat allah kolaylık versin cnm sana
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Kilit varda kilitle, yoksa tatli dille anne odam brnim mahremim girmeyin lutfen e

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 1,556 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 810 göst.
27 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 864 göst.
18 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meleĝimmm (119 puan) tarafından soruldu

413,168 soru

12,439,651 cevap

45,936 kullanıcı

Kategoriler

...