Hastalıklarım hastanede yatışım yetmedi.
Ahh cnm yaa yine ucuz atlatmışlar rabbim sana da sağlık sıhhat versin evladınla coook güzel günler geçirin inşallah
Balim benim allahım şifa versin morelini yuksek tutki çabuk toplanasin çok dua edicem emin ol derdi veren rabbim dermaninida verir üzülme
Ailenede sanada çok geçmiş olsun
Rabbim sana şifa versin insAllah cnm insAllah sağlığına kavuştursun
Allah yardımcın olsun kuzum zor günler ama gecicek inşallah Allahtan ümit kesilmez sen sabret okudum postları mi biliyorum tahammülün kalmamış ama sen umudunu kaybetme bebeğine tutun onun için dayanmalisin
Yazdigin sorulara baktim da basindan beri sanki hep kotuyu cagirmissin hep olucem bir sey olucak kaygisi yasamissin. Seni cok iyi anliyorum cunku bende oyle bi insanim her iyi seyin yaninda kotuyu de dusunup kendimi en kotusune hazirlamaya calisirim. Ama boyle yaparsan da hayati hic yasayamazsin. Umarim insallah bir an önce iyilesir ve saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin. Rabbim yardimcin olsun. Guzel dusun lutfen her seyin ilaci moral sen uzgun olursan bebeginde strese girer lutfen iyi seyler dusun sadece. Eminim cok zor bir surectir yillardir bunlari yasamak ama her sey biz insanlar icin allahinda sana karsi yaptigi bi sinav olarak dusun sakin iki dunyam da mahvolmus deme ahireti yucu allah bilir sen kalbini ferah tut sadece bebegine ve tedavine odaklan kotu seylerden uzak dur. İnsallah bebegine en guzel sekilde kavusur hayalini kurdugunuz yuvanizda saglikli mutlu mesut yasarsiniz...
1,492,834 soru
24,392,224 cevap
349,391 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın