Bizim hic aile kavramimiz olmadi annem ve babam cok sorumsuz insanlardı babam ugursuzdu annemde kibirinin esiri oldu olan biz 3 cocuga oldu babam terketti gitti annem defalarca hatalar yaptı yarim yamalak büyüdüm geldim bugünlere eziyet gördüm hep hic sevgi gormedim annem yemek yapmazdı yaptığı yenmezdi pis pis büyüdüm kendi çamaşırımı kendim yikiyodum daha 8 9 yaşında banyo yaptirmazdi alacagim.kiyafete o karar verirdi hic özgüvenim olmadi hep küfür ederdi agzindan eksik olmazdi aksi biriydi ana babaya karsi gelir kardese karsi gelir kimseyi dinlemez icinde sevgi yoktu ya annemin cunku kalbinde sevgi besleyen insan ailesine karşı bunlari yapmazdı kendinen baska kimseyi düşünmedi annemi kimse sevmez kimseylede geçinemiyor ananem yatalak birgun kapisini açmadı en son çaresiz kaldı onlara gitti evsiz kaldığı icin kendi anasina sirf su istedi diye orosppu ***** dermi bi insan ne su ne yemek verdi dayim ayagindan sakat yıllardır annesine bakiyo yediriyor yıkıyor evlenmedi bile o sebepten bebek gibi bakiyor o haliyle allah razi olsun ama annem adamlara eziyet etmis dayim düşerken yere elinden tutup bile kaldirmamis siz geberin bu ev bana kalcak demis en orda yapamadı yillar önce bebekken terkettigi kızına gitti bizim babalar ayrı 2 ablam var neyse ordada geçinemedi ablam hergun kocasıyla kavga etti annemin yüzünden çünkü o kadar zor bi insan o kadar gecimsiz ki hicbirimiz başaramadık annemle savaşmayı ablam anneme sen bizi terketti ben seni gormeye geldim sen bana kapı bile acamadin ama bak simdi sen benim kapıma geldin dedi son care kadin siginma evine verdiler ordada kimseyle anlaşamıyor hersey benim.istedigim.gibi olacak kafasında tuvalet terligiyle salona geliyor ve orda ufak bebeklerde var heryere basvurduk tedavi zaten kabul etmiyo ilac bile içmiyor dayim zaten kardeşlikten sildi onu benimde elimden bise gelmiyo cunku senelerce ben ugrastim onla artik bi evladim var ve onu düşünmek zorundayim üzülüyorum evet ama onu yanima alirsam benimde sonum kotu olacak cunku eşimle anlaşamıyor zaten bişeyleri zorla yoluna soktum evladım için herseye katlanıyorum ama elimden bise gelmiyo ne olacak bilmiyorum bazen ailesiyle birlikte resim atanlar aktivite yapan insanlar görüyorum içim aciyor neden biz boyle olamadik diyorum bu eksiklik ölene kadar benle yaşayacak içim hep buruk kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin :(