+3 oy
515 göst.
önce Aile kategorisinde (44 puan) tarafından

Hayırli aksamlar hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir . Ben çok doldum konusacak kimsem yok buraya yqzayim rahatlayayım dedim .:( Kizlar biz depremden sonra kaynanama yerlestik koye yani . Bende pek durumumuz yok 3 cocuk var eve bi destek olayim dedim  igne oyasına başladim dayımın kızı yani kuzenim yazma yap bana dedi toplu siparis 27 tane dedi saatlerce konustuk modelleri atti falan tamam dedim ama o kadar param yok gorümcemden 3 bin borc aldim yazmasıdır ipidir aldım dedim yapayım yavaş yavaş 5 tane yazma yaptim bu aksam aradı beni kuzu ya bu malatya(orda oturuyor) el işi konusunda çok ucuz sana attıgım modelleri her sey bayana ait 400 liraya yapacak ben vazgectim yaptirmak istemiyorum dedi biliyorum yalan soylüyor yani yazma olmus 120 lira ipler 15 lira her yazmaya en az 3 renk ip giriyor . Ben kalakaldım böyle mal gibi cok sevinmistim bari cocuklarimin ihtiyacini karsilarim dedim  hevesimi kursağımda bıraktı utanmasam oturup aglıycam resmen  bu insanlar neden boyle hani oyle cevremde yok satayım edeyim kaldim boyle

21 Cevaplar

+3 oy
önce (21,391 puan) tarafından
Varya bende sinir oldum ona

Keşke deseydin ben kalktım borç harç ettim malzeme aldım yaptım 5 tane

Bunları al o zmn bari deseydin ya
önce (2,678 puan) tarafından
Artimi verim nasıl olsa beleş jsjj
önce (44 puan) tarafından
Ne halde oldugumu biliyo bi de aradi etti baskasi yapacagina sen yap acelesi yok yavas yavas yap bende güne girmişim nisanda bitiyor bende nisandan sonra ödeme yaparim dedi bende tamam dedim ama keske bastan yok deseydim
Keşke cnm ya '(
Çok üzüldüm inşallah elindekikeri satabilirsin
Insallah cnm
-Reklam-
+3 oy
önce (3,286 puan) tarafından
Sen nekadara yaptın nasıl modeller atsaydin belki burdan alan olur uzuldum gerçekten 
Ben koyde oturuyorum canim kargosu falan ben yapamam kardesime anneme vermem lazim onlar da pek ugrasmazlar acikcasi
Bi de bana diyo durumun yok benim durumum iyi yazma ip sana ait el emeginle birlikte 850 dedi hep de agır modeller attı bana ugraştırıcı modeller yine de dedim kuzenimdir olsun gece 12 bucuga bire kadar oturup yapiyodum  yaptigina cpk uzüldüm
+1 oy
önce (2,678 puan) tarafından
Üzüldüm ya maalesef bazılari karışindakinin para kazanmasını istemez.  Allah yardımıcin olsun.
Bende cok uzüldum :(
Boynumda kalmasın bende verim hahahah')))
+1 oy
önce (51,246 puan) tarafından
sil nosunu falan dalga mi geciyo
Bence de dalga gecti allah askina suan 400 liraya yazma yapan var mi ya hem de igne oyası resmen igneyle kuyu kazmak gibi dalga gecti benle
önce (51,246 puan) tarafından
igne oyası cok zor göz nuru
+1 oy
önce (100 puan) tarafından
Instagram hesabı aç yine yap o 27 taneyi kur hesaba ordan belki satarsın çevrende olsaydı elinde kalmazdı yok mu köyde alabilecek kızlar 
Ya genelde burda herkes yapiyor cnm igne oyasini
Doğru köylerde kızlar yapar. Cevremde olsyadin alırdım bir iki tane senden
Keske herkes snein gibi guzel düşünse canım
Sıkma canını gülüm Allah büyük..
önce (71 puan) tarafından
Gerçekten benim ablamlar da yapar bir ben bilmem. Ama sırf yardımım dokunsun diye gerçekten almak isterdim senden. Böyle insanlar var maalesef. Sen Allah'tan umudunu kesme belki yaptığın yazmaların bir alıcısı çıkar hemde daha iyi fiyata
0 oy
önce (1,592 puan) tarafından
Bitirdiklerini dolaba falan köy çeyiz başlığıyla. 
Hic anlamam ki oyle hesaplarsan cnm
0 oy
önce (126,927 puan) tarafından
once onu engelle sen sonra online satis sitelerine ekle belki isteyen olur
Canim hic anlamiyorum öyle seylerden köydeyim ya bi de kargo falan ugrastirici olur benim icin arabamiz da olsa esime soylerim halleder de araba da olmayinca her an gidemiyor merkeze
0 oy
önce (2,676 puan) tarafından
Deseydin ya ben başladım bile,beş tanesini yaptım deseydin emeğine yazık oldu üzüldüm valla 
Bebde cok uzüldüm cnm inan ki 400 liraya yapiyor demesine kırildım ya kim 4 kenar igne oyasini 400 e yapiyor yalan soyledin bari uyduruklu bisey soyle de ben inanıp avutayim kendimi bir de defalarca kez sordum bak üç beş yazma demiyorsun o kadar yazmayi istiyosun sonradan vazgecme yok olur mu hic oyle sey dedi
0 oy
önce (3,519 puan) tarafından
Yaptığın modelleri buraya atsana foto olarak canısı merak ettim, bide bırak onu Allah'a havale et vardır bir hayır gülüm 
Hayırlısı neyse o olsun abla diyecek bisey yok anneme söyledim yengemlere falan soylesin elbet alan çıkar borcumu ödesem  yeterdi baska bisi istemem
0 oy
önce (551 puan) tarafından
Bazılarıma küfür etmek yakışıyor. Sözünden neden dönüyorsun, benle dalga mı geçiyorsun diyecektin. Ben anlamam benim zararımı karşılayın diyip yaptığın masrafı iateyecektin. Yapabiliyorsan yap kardeş... Hatta aldıklarının fişi mişi varsa foto çek at.. Sahileri sende kalsın. Msjları neyde varsa de bak burda beni madur ettin mesajlarda burda. Baktın çok zorluyor şikayet edicem de bakalım nolacak. Belki U dönüşü yapar. 
0 oy
önce (4,718 puan) tarafından
Peki siz ne dediniz vazgeçtim deyince
Allah askina şaka mi yapiyosun o kadar borca girdim 27 tane yazma ve her birine en az 3 renk ip almışım onlari ne yapcam dedim e ama ben ne yapavilirim diyo söz vermeyecektin dedim
0 oy
önce (639 puan) tarafından
İğne oyası çok pahalı yazmanın tanesi 400. 500 oda normal oyalar 
Valla canim burda iki kenar boncuklu küçük oyara 400 500 diyorlar
Haklısın.
Valla herkes pahalı yaptırıyor sıra bize gelince ucuz istiyorlar madem o kadar kolaysa kendileri yapsın. İğneyle kuyu kazıyoruz resmen.
0 oy
önce (594 puan) tarafından
bisey diyim mi sana ben boyle durumlarda bende durup dert olacagina soyleyeyim mert olsun kafasindayim gercekten ssnin yerinde olsam saka mi yapiyosun beni ne hale koydun bu ne bencillik diye bi cikisirdim ayip olmaz emin ol ayip sana olmus cunku hem de hayatindan cikarirsin bu sayede icin sogur simdi engellesen de cikacak hayatindan zaten ben olzam net bunu yapmistim insanlar ne kadar bencil ve kurnaz ya ayip denen bisey var 
Bana ayip oldu cnm zaten . Hani ümitliydim ne hayaller kurdum evime şunu alırım bunu alırim desi bi baharat takimim bile yok en basta onu alırım dedim kendi kendime ama dalga gecti benle
0 oy
önce (17,676 puan) tarafından
İnşallah onları satacak başka birilerinj  bulursun o akraba ile de selamı sabahı kes 
Insallah satsam borcu oderim kuzen dedik dalgaya aldi beni
0 oy
önce (248 puan) tarafından
Sana tavsiyem birdaha o kişiyle asla görüşme. Bende küçük yerde yaşamıştım bizim oralarda insanlar yaptıkları çeyiz lik oyaları havlu kenarlarını yazmaları falan böyle kuaförler ip satan hediyelik eşya satan yerlere koyarlardı oraya gelen müşteriler görüp alırlardı bence öyle bir yere koy tabiki güvenebileceğin birisi olsun
Anneme soyledim cnm insallah o da cevresine soylerse alan olur belki
önce (248 puan) tarafından
Mutlaka alan birisi olur
0 oy
önce (3,402 puan) tarafından
Bu dayı kızları hep böyle mi ya menfaatlerinden geçilmiyor sonra ağzımıza ediyorlar neyse başka birine satarsın canım
Bende oyle yapicam cnm anneme soyledm bi kac kisiye soylesin alan olur elbet
Bende dayı kızlarından çok çektim şimdi hiç biri hayatım da yok. Hiç biri ile görüşmüyorum.
İnşaAllah satılır canım rabbim çocuklarının yüzü suyu hürmetine evine bereket versin belki almaması daha hayırlıdır kim bilir kimin ihtiyacını giderecek bilemezsin
Maalesef ne hain olduğunu şimdi farkettim kı.çını kaldırımışım ona yanıyorum
0 oy
önce (69 puan) tarafından
Anlamam diye bir şey yok. Yeniden ayağa kalkacağız. Koy dolap hesabına oraya yükle. Köye PTT geliyor gelmese bile muhtara söyle. Muhtar her türlü resmi iş için merkeze gidiyor. Kağıda yaz her şeyi ver eline. Böyle böyle olacak yapacak bir şey yok
Evet bizimde  koye ptt geliyor cnm ama annem soyledim o da cevresine söylecek yaptiklarimi satsam yine yeter borcu vermek icin
önce (69 puan) tarafından
Elinden bu iş geliyorsa devam et bence. Rabbim yardımcın olsun. Bundan sonra önce paranı al öyle yap :)
0 oy
önce (3,123 puan) tarafından
Ben olsam agzima geleni sayardım valla

Kimse kimseyi ***** yerine koyamaz 
Dalga gectı resmen benle
0 oy
önce (9,820 puan) tarafından
Deseydin ya 3 bin borç aldım 5 tane yaptım itiraz etseydin 
Dinledi mi sanki beni . Kendisi memur kocasi narkotikde parası yokmuş e olabilir insanlik halidir o zaman beni borca sokmasaydn demi
önce (9,820 puan) tarafından
Allah'a havale et
0 oy
önce (1,240 puan) tarafından
Yerinde olsam silerim onu
Sanırım bende oyle yapıcam

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 845 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Vuslat_vuslat (241 puan) tarafından soruldu
0 oy