Kızlar yaaaa o kadar bunaldım kii napcagımı bilmez duruma geldim 37. Haftama girdim doktora gittim geldim oğlum iyi çok şükür doktor plasentası erken yaşlanmış beslenmesi iyi dedi ama bu durum da bebek erken gelmek isteyebilir bu haftadan sonra hazırlıklı olun dedi ama ben bebeğin Kıyafetleri bütün eşyaları hazır ama ben kendime hiç bişey alamadım gecelik iç çamaşır vs eşimde bu konuda hemen al herşeyi hallet diyor ama ben bi anda nasıl halleşeceğim herşeyi bilmiyorum eve gelmişim bu günlerden üşengeclik hep üstümde hiç bişey yapmak istemiyorum bi yandan da herşeyi hemen halletmek istiyorum değişik haller içerisindeyim bu yusden oturdum sinirden ağlıyorum niye yapamıyorum niye yapmıyorum diyeeee sizde de böyle oluyor mu allah aşkına ya bana bi moral verin herşey üstüme geliyor gibi ben bayram biter bitmez halılarım yıkamaya verip evi temizlenmeyi düşünüyordum ama şu durumda planlarım alt üst oldu hepsini erkene çekmem gerekiyor yıkayıp asacagım bir sürü şey var onları yapmaya bile üşeniyorum bi yandan evi günlük temizle ramaZan yemek yap onu düşün dürt bakıyorum şuan temizlikçide yok bulamıyorum kendim doğum için kuaföre gideceğim ama onu da erkene çekmem gerekiyor off offfffff hangi birini yapayım bilmiyorum
Kuzum bebisimi sağlıkla kucağına al gerisi hallolur elbet sıkma canını
1,491,684 soru
24,375,049 cevap
348,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın