0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından
Eşimin ailesi ile iyi geçinirim hep sorunum olmadı beraber oturduğumuz zamanlar.. Sadece görümcem sevemedi beni.. Yeni doğum yapmıştım o sıralar, görümcem vardı 4 senelik evliydi hergün gelirdi bize ortalık karıştırmayamı bilmiyorum artık ne için bana bi laf sokup giderdi.. Bir gün eşim bebeğimizin altını değiştirdi, görümcemde o sıra gelmişti bizdeydi.. Bana döndü ben olsam kocama asla değiştirtmezdim çocuğumun altını dedi bende artık patladım o sinirle sen sensin ben benim isimlerimiz bile faklı ben değiştirtiyorum senin çocuğun olsun sen yaptırma dedim.. Görümcemin 14 yıldır çocuğu olmuyor ben gidipte özellikle sormadım neden yapmıyorsunuz diye zaten benide ilgilendirmez etraftan duyduğuma göre istemiyorlarmış ne diyeyim bazen bi laf ederken sonunuda düşünmesi lazım insanın lohusa insanı üzmeyeceksin. 

11 Cevaplar

0 oy
(29,563 puan) tarafından

Gorumcen bos konusmus..

Fakat mecbur kalmadıkça bebeginin altini babasi değiştirmesini bende normal.karsilmam.
(554 puan) tarafından
O zamanlar kum döküyordum ben çok ağrım sızım oluyordu güçsüz düşmüştüm
(29,563 puan) tarafından
Dedim.ya mecbur kalmadikca uygun degilde ama mecbur kalmissin degismis sorun olmaz..babasi sonucta
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Iyi demissin boşver hakediyor bazen insanlar 
(554 puan) tarafından
Hem laf söyledi hem laf isitti birde üzerine ağladı :) geçmiş zaman 10 sene önce
0 oy
tarafından
Diyecektin ki görümce görmüyem seni ömrümce çocuğun olunca düşün alt değiştirmeyi giydirmeyi hatta yedirmeyi  şimdi değil 
(554 puan) tarafından
Görüşmüyorum zaten canım ondan sonrada bir sürü şey yaptı bende aldım gardımı ne evime ne evine bin pişman ama iş işten geçti :)
tarafından
İyi kötü anlmşsn ne olduğunu oda iyi birşey :)
(554 puan) tarafından
Zaten anlamıştım eşimin hatrına ailesi üzülmesin diye diye idare ettim ama olmayınca olmuyor kendini bilmeyen birini idare edemezsin herkesin sabrı var
0 oy
tarafından
Zoruna mı gitmiş abisinin çocuğunun altını değiştirdiğini görünce, kendi kocası yapmıyorsa fesatlığından de demiş olabilir canım ne mutlu sana eşinde bebeğinizle ilgileniyor çok mutlu oluyorum böyle anne babalar olduğunu duyunca

Benimde eşim ilk günden beri benim işim oldukca değiştirdi kakasını bile ve şu an gebeyim kaka kokusuna gelemediğim için Allah razı olsun yine eşim değiştiriyor, ben kızıma bakarken babası mamasını hazırlıyor, banyosuna varana kadar eşim yaptırıyor. Her ne kadar ilgisiz ve aksi koca olsada çok ilgili ve iyi bir baba hamd olsun, eşimde tek sevdiğim özellik bu diyebilirim 
(554 puan) tarafından
Görümcemin çocuğu yoktu canım halada olmadı ama bazı konuşmalar gereksiz ve insanı kırıyor görümcem eşimin büyüğü dışarıdan bak ne kadar modern bi kadın dersin ama insanın önce içini değiştirmesi lazım 10 sene önceki aynen bu şekilde konuştum onunla çocuğun olduktan sonra alt değiştirme mevzusuna tekrar tartışacağız seninle bakalım kimi yaptığı doğru demiştim... Elbette evlat ikimizin evladı beraber bakıp büyütmek zorundayız bakımı olsun terbiyesi olsun sizede maşallah canım :))
tarafından
Teşekkür ederim canım:),  anladım kuzum görümce kısmı fesattır, benimde 3 tane görümcem var Allah tan samimi değilim hiç biriyle, ve bi ara eşim kaynanamı görüntülü aramıştı görümcem annesindeymiş o sıra, kızımda daha 7 aylık var veya yok, kızımı ilk kez görüntüden gördü ne geldi ne gitti tamam uzaktalar bişey demiyorum ama ilk kez görmüşsün yeğen ilk kez görülünce anne sana yemek vermiyor mu aç mı bırakıyor denilir sırf bana lafı sokuşturmak için dengesiz dengesiz şeyler söyledi sinir olmuştum o gün. Zaten normalde pek samimi değiliz ne ararız birbirimizi nede sorarız, ne kadar uzak o kadar iyi.
(554 puan) tarafından
Bende görüşmüyorum canım 4 yıldır gönlümü almak için uğraşıyor bebeğime sürekli bişeyler alıp gönderiyor ama ben dağıtıyorum geçti artık o işler:)) seninkide yani tam gırtlağı sıkılmalıkmış böyle insanlardan en güzeli uzak durup akıl sağlığını korumak evinede huzursuzluk verir
0 oy
(137,113 puan) tarafından
Bikere susuyon ikincide yine susuyon üçunde duymazliktan geliyon ama bardak tastimi tam taşıyo catlatiyolar boyle insani iste 
(554 puan) tarafından
Benim gibi sakin birini bile yoldan çıkaranlar var aynen öyle bi süre sonra susamıyorsun sesinin tonuna bile tahammülün olmuyor eğer gıcık aldıysan
0 oy
tarafından
Ya onu ilgilendiren bişey yok herkes kendi bildiğini yaşar 
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Benim esimde degistirir hic biseyde demem. Oyle fesat insanlara deli oluyorum
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım çok iyi yapıyorsun bende eşlerinde alt değiştirmesi taraftarıyım. Çünkü ikimizde ebeveyniz onunda beseği sevmek dışında bakım vs öğrenip yahmazı gerekir  sonra babalar batımıüstlenmediği çamanda bir iş yapmıyor deniliyor baba olarak görevi yapmalı  görümcende çocuğu olmaoığı için bu empatiyi yapamamış. Ayrıca eşin değiştirmesi çok güzel ama görümcenin buna şahit  olmamasını tercih ederim. Bu benim tercihim, ben eşim ve annelerimizin özel bölgeyi görme temizlemelerine müsaadem var kız kardeşimin dahi yanında dahi değiştirmedim onlara diyorum bakmayın veya uzakmayın buradan:) 
0 oy
tarafından
Abisinin çocuğunun altını değiştirmesi zoruna gitmiştir belkide canım 
0 oy
tarafından
Herşeye karışırlarsa cevaplarını alıp otururlar yerlerine 
0 oy
tarafından
Zaten insan zor durumda kalmasa degistirtmez canim sende zor durumda kalmissin bunda ne var ki bazen hasta oluruz bazen isimiz olur cocuk kakasini yapar biz gelene kadar o pis pis mi kalacak gorumcen sacmalamis bendede bitane var gorumce dusmanimin basina vermesin simdi konusmuyorum iki senedir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 297 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 493 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
18 cevap 821 göst.

413,833 soru