Kızlar Doğuma Son 40 günüm Kaldı Allahın izniyle inşallah doğumum 19 mayıs görünüyor. Tabi erken dogum riskimde var
Son durumlar Nedir Sizde ?
Benim arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyor mide yanması bebegin kasıkta oynayıp vajinaya ağrı yapması idrar torbasına vurmaları bacaklarda ayağa kalkınca dermansız olmalar geceleri sürekli idrara çıkmalar bugunde bas agrisi bende bunlar.
Dogum yaklaştıkça korkular da oluşmaya başladı normal dogum istiyorum ama yapabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum
Benim de 40 gün kaldı bakalım. Erken gelmezse. :) Geceyi tuvalette geçiriyorum resmen. Sürekli nefes nefese kalmak , uykusuzluk , halsizlik , mide bulantısı.
Doğum korkum yok Allah'a şükür. Dünyanın en güzel şeyine kavuşacağım diye kendimi motive ediyorum ben. ❤
Bizimde 44 günümüz kaldı
Benimde bacağım ve sırtım çok çok ağrıyo yürümekte zorlanıyorum artık
Ve bebeğim sağ üst tarafa çok baskı yapıyo sürekli bi ağrı hissediyorum bu yüzden oturamıyorm artık:(
Benimde 44 günüm kaldı cnm mide yanmam ve bacak kramplarim cok belim ağriyor ara arada doğum yaklastikcada bi heyacan sariyor ya bakalim Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsin
1,492,182 soru
24,381,902 cevap
348,782 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın