Kızlaaar nasılsınız? Bebisler nasil ? Kaç haftalik ? Kaç kilo boyu ne kadar ? Herhangi bir sıkıntısı olan var mi ? Dertlesmek isteyen varsa buyrun yoruma
İyi siz nasılsız kızım şuanda uyuyor bugün huysuz biraz zor uyuyor dünyaya geleli 2 buçuk ay oldu 2 aylık kontrolünde kilosu 5.850 kldu boyuna 59 cm di bi sorunu yok allahıma çok şükür iyi durumu bi sorunu yok sakin bi bebek yemeğini yer yatar uyur sizin bebek kaç hafta nasıl durumu
35-1 olduk 2220 gram 43 cm kız defnemız olcak ılk kızım da var ıkı kızm olck 19 yasındym ve bn cok kılo aldım 65 le hamıle kldım 80 suan :(
34+5 2000 kilo boyunu bilmiyorum ama doktor bebeğin boyu uzun demişti.
Cok şukur iyiz 28 hafta olduq cekisi 1200 dedi bu gun boyunu bilemedim ama
Temizlik yapıyorum kuzenimle cam perde birazicik yoruldum :) ama deydi , 30 haftaligim 1300 gram paşam suan boyunu bilmiyorum. Idrar yolu enf geçirdim geçti diye sevinirken yine aynı şeyleri yaşıyorum :( yarın tekrar kontrole gidip söylemeyi düşünüyorum.
Beb 13+3um hic hamile gibi degilim normal mi sizce kanamalarim vardi hiç ikizdi biri kalbi durdu gelismedi digeri iyi sukur gecen hafta cok iyi dedi kanama kesildi hamdolsun kasik agrilarimda kesildi sizde boylemiydiniz acaba
1,491,842 soru
24,377,640 cevap
348,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın