İlk tanistigimizda ben bunu 2 hafta sonra engellerim hiç tipim değil Allah yakınlarına sabır versin diyodum:Dgerçekten veriyormuş. 2.5 senenin üstüne evlendik şu an 7 buçuk aylık evli 3 aylikta hamileyim. Nasipten öte yol yol buna inanıyorum. Kendim doğu karadenizliyim aşırı sinirliyim, bi şeye sinirleniyosam dağ taş kırarım. Tartışmalarda da aşırıya kaçan taraf ben oluyorum, malesef.. Allah ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin
Biz dugunde halayda tanistik. Ortsk bi akrabamizin onlar urfadan gelmislerdi izmire kınada falan hic bi sekilde gormedik. Dugun gibi takıdan sonra bizim oralarda herkez halaya kalkar gencler falan bende girdim halaya bu elime geldi o zamanda yeni askerden gelmisti takim elbiseli falan koca adam gibi duruyo ciktim elinden baska yere gectim sonra yine geldi bu sekilde 3-4 defa oldu en sonunda eline baktim yuzuk yoktu taamm dedim olur bu adımı sordu halaydayken babamda arkamizdaydi sevgi dedim ama soyadimi soylemedim neyse teyzemi bulmus bu gece 4 e kadar uyumamislar beni sormus falan nasildir gibisine oyle iste bi kere gorustuk sonra calismaya gitti 1 sene birbirimizi hi gormedik 1 sene sonunda nişan yaptik suan kucagimda 5.5 aylik oglum var
Allah herkezin yuvasina huzur,mutluk versin
Amin canım Allah daim etsin ❤️
Aminnn ne güzel kesinlikle yazın bunu .. Evet benim de azıcık uzun olacak ama yazmak istiyorum bende .. Ben tamamen hayattan bıkmış insanlardan nefret ediyordum etrafta aldatan erkek ve bir o kadar mutsuz kadın varken nasil mutlu olurum diyordum taa ki birgün memlekete geldim teyzemle acıkmıştık hadi yemeğe gidelim dedi bir lokanta ya gittik eşim orda şef'ti bizimkisi 'tereyağı 'ile başladı yemeğin ismini vermeyeyim istedik ve eşim tereyağı ister misiniz dedi bende espiri yaptım biranda zaten kilom var dedim hele tereyağı mi dökeceğim yağların üstüne eşim tebessüm etti sonra teyzem fotoğraf çekelim mi dedi bende olur dedim eşimden rica ettik geldi çekti o an içinden ''Allahım ne olur bu kızı bana nasip et ne kadar ağır başlı ne kadar efendi demiş''. Kader e bak bende içimden Allahım ne kadar efendi dedim hiç lavbali değil dedim nerden bunu düşündüysem:):) Sonra çıktık eşim yolumu gözlemiş 2 ay boyunca acaba bir daha gelirmiyim diye 2ayin sonunda yaninda ki arkadaşı teyzemin erkek arkadaşı oluyordu fotoğrafı mi göstermiş bak evleneceğim diyorsun bu kız bence tam sana ve ailene göre demiş fotoğrafa bakınca şokk olmuş aaa o kız demiş:) (yaniii bennn):) bununla teyzemin zoruyla konuştuk istemiyordum eşim daha ismimi doğru düzgün bilmiyorken bana sen benim kaderimsin dedi bende teyzeme çok ukala dedim bana kaderimsin diyor daha ismimi bilmiyorsun dedim ne kaderi sen yoluna ben yoluma dedim iki gun geçti tekrar konuştuk derken şuan Allah a şükür çok mutluyuz:)❤7 aylık hamileyim şükür ediyorm Rabbime na bana verdiği için.. :) ( azıcık uzun oldu):):)
Allah herkese huzurlu mutlu yuva nasip etsn insallah
Hikayene bayildim oncelikle Allah bi omur musmutlu yasamayi nasip etsin insAllah..
Bizde esimde uniw ayni siniftaydik 1.sinfta falan qozume takiliodu ama hic muhabbetim olmamisti o bizm sinftan baskasyla cikiordu yuzuk falan takmislardi. Bende kiz ile ayni yurtta kaliorduk hatta ayni katta kaliorduk kiz bole deli qibi sewiordu surekli bna anlatiordu bende hep kiza diordum ki Allah askina onun neresini sewiosun hic tipim deql diodum sonra 2.sinfa qeldik esim kizdan ayrildi farabi ile baska ile qitti okumaya kiz tabi feryat figan bi qorseniz nasl aqlior 15 qun ayni yatakta uyuduk kizla teselli ettim ben kizi sora 3.sinfta tekrar bizm uniw qeldi tabi ben hala hic cekici bulmuorum yanimdada hala eski sewqisi kiz onu qorunce falan eli ayaqina dolanio bnde hala kizi teselli modundaydim derken final zamani kantinde otururken esim qeldi not warmi dedi iste 13 dersten kaldim qecmem lazim donem uzaticam falan dedi acidim bende notlarimi werdim o arada yurda qidecektim die notlari fotokobi cektr yurda qetr dedim bana hbr wermsi icinde numarami werdim nyse notlarimi qetrdi sayemde 13 derstende büte kalmadan qecti.
Sora iste tesekkur etmk istiorm bi kahwe icelimmi dedi qerek yok dedim cok israr etti surekli mj atmaya basladi falan bnde sussun die kabul ettim kahwe icmeyi o aksam kahwe ictik beni yurda birakirken o eski sewqlisi bizi qordu ben yurda qirerken bana omuz atti direk saldirmaya basladi neden onun sewdqi cocuk beni yurda birakiomus falan dedi bana sormadi bile direk kawqaya basladi kawqa esnasinda bana "sen kimsinki o seni birakiir sen onun yaninda yurumeye layikmisin" dedi. Cok zoruma qitti o cumlesi derken bu arada hala esim bna mj atio konusmaya calisio derkn ben sirf o kizin inadina esimle konusmaya dewm ettim qerckten Allah sahit icimde hic art niyet yoktu ta ki kiz benm damarima basana kadr. Nyse kahweydi caydi derknnn bi baktim okul bitio we ben deli qibi asik olmusum sonuc olarak 2yildir ewliyim 5aylik oqlum war o kizda bizi enqellemis eminim hala ask acisi cekiordur.. Ama bende kadere inananlardanim hicbisey tesaduf deqldi.
1,492,544 soru
24,387,440 cevap
349,080 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın