Kızlar biz kirada oturuyoruz 300 lira kira veriyoruz 2+1 ev sahibi de tuturmus 450 olsun kira diye esimde evin bütün masraflarını karşıladı mutfak dolabı yaptırdı falan yoktu çünkü ev harabe gibiydi esimi aramış 450 olsun esimde sinirli bi insan agresif ev sahibi azarlamis bağırmış çağırmış ev sahibi de kayın pederimi aramış çıksın oğlun evden diyomus bende bunaldim artik ev ev değil ki her yerden böcek çıkıyor bebeğim 4 aylık yarin öbür gün emeklemeye basliycak artik korkar oldum her yer rutubet zaten eşime diyorum çıkalım başka eve diye neymiş bu mahalle onun mahallesoymis başka yerden bakcaksada bu mahallede otururmuş yine kaynanamda diyo bizim yan daire boşalacak oraya geçin resmen evler dip dibe zaten kaynanam herseyime karışıyor şimdi temelli karışacak eminim yatmama kalkmama yememe icmeme birlikte oturuyo gibi olcaz gorumcem bizden cikmiyo zaten eşime diyorum istemiyorum ben orda oturmak diyorum beni dinlemiyo bagriniyo sırf evin kirası uygun diye neymiş sen ev bul o zaman diyo bana of agliycam bunaldim artik zaten bütün gün kaynanam bende evimin bütün düzeni bozuldu yemek takimlarimi indirmiş başka yere koymuş koltuklarımkn yerlerini değiştirmiş yapma diyorum e ben senin iyiliğin için diyo kafayı yiycem kaç gündür