0 oy
2,023 göst.
Diğer kategorisinde (2,648 puan) tarafından
Kizlar esiniz deseki size seneye sen ben ve kizimiz antalyaya tatile gdelim dese ne dersiniz? Ya ben cok kiskancim oralarda kizlar baya acik sacik giyiniyorlar esim yanliskla bile baksa cok üzülürüm ama gtmekde isterdim siz olsaniz gdermisiniz yada baska nereye gtmek isterdiniz

53 Cevaplar

0 oy
(249 puan) tarafından
Bakacak heryer de bakıyor gözüne at gözlüğü takıp gezdiremem 
(2,648 puan) tarafından
Orasida oyle tabi
-Reklam-
0 oy
(15,384 puan) tarafından
Valla ben 3 kere gittim ,sideye gittik hepsindede. Hiç sahile inmedik , keşke bu sene virüs olmasaydı yine giderdik diye konuşuyorduk akşam. Biz yürüyüş yaptik , kendi kendimize piknik yaptik , antik kente gittik , tekne turuna gittik , şelaleye gittik. Çıplak kadinları görmek icin oralara gitmeye gerek yok sokakta bile o halde gezen insanlar var artık. 
(2,648 puan) tarafından
Tur olarakmi gttiniz peki
(15,384 puan) tarafından
Yok canim kendimiz oteli ayarlayip gittik.
(2,648 puan) tarafından
Neye gore gezdniz peki
(15,384 puan) tarafından
Eşim çok konuşkandir . Daha ben uyanmadan otel müdürüyle falan arkadaş olmuş onların tavsiyelerine göre bir yol haritası çizmiştik. Birde trustik bölgelerde zaten hep nereye gidileceğine dair bilgilendirme broşüreleri falan oluyor.
0 oy
(72 puan) tarafından
Kesinlikle gitmem, daha farklı yerler tercih ediyorum, sen de Antalya harici yerlere gidebilirsin
(72 puan) tarafından
Karadeniz turunu kesinlikle tavsiye ediyorum, eğer antalyaya çok gitmek istiyorsan villa tutun canım havuzlu yine Antalya ve çevresini gezersiniz plajlara gitmeyip geri eve döner havuzda vakit geçirirsiniz,, yurt dışı olursa tarihi yer seviyorsanız Balkanlara gidebilirsiniz
(2,648 puan) tarafından
Karadeniz turunu kndi aracimizla yapmayi dusunuyoruz ama
(72 puan) tarafından
Biz de kendi aracımızla yaptık :)
(2,648 puan) tarafından
Peki neye gore gttiniz yol filan :)
(72 puan) tarafından
Nereden gideceğiniz bağlı canm biz gititğimzide ayderde uzungölde ve Giresun'a kaldık ama günübirlik gezip geri dönüyordum yaylalarına asla pişman olmazsın ama 1 hafta fazla gezmek için
0 oy
(553 puan) tarafından
Açık saçık gezseler iyi canım çıplak güneşleniyorlar sorun yaratmayacaksan bunları göze alarak git 
(2,648 puan) tarafından
Yok vazgectim gitmeyim en iyisi
(553 puan) tarafından
Aile yeri bakın Balıkesir erdek var bak çok güzel oralar hem sakin hem aileye uygun
(2,648 puan) tarafından
Bildiginiz otel varmi
0 oy
tarafından

Ay ne alaka tabiki giderim cocuk dogmadan once gitmistik alanyaya hic de problem etmedim bu kadar kafama takmam :) 

(2,648 puan) tarafından
Ben gdemem ya :)
tarafından
Bu kadar kafana takarsan hayatin anlami kalmaz bebegim :) :D sal bi kdkd
(2,648 puan) tarafından
Salamiyorum takildim :D
0 oy
(671 puan) tarafından
Bizde antalya'da yaşıyoruz canm hatta evim sahilde Bi yol var arada ama bizim ilçe olduğu için çok yok öyle giyinen  evet antalya çok açık ama bak bizim burda Bi otel var İslami biraz pahalı maddi durumunuzu bilmyorum ama bikini yasak :) kadınlar için özel büyük yeri var kesinlikle erkekler göremiyor mini sahil yapmışlar tesetturluler orda bikini giyebiliyo yada aciklar orda giyebiliyor aile havuzunda var tabi Kadn erkek ama mükemmel Bi yer bizde yılda 2 defa yemeğe gidiyoruz evlilik yildonumu falan istersen instegramdan bak 
(2,648 puan) tarafından
Aa ismi ne peki
(671 puan) tarafından
Şahin paradise tatil köyü
(2,648 puan) tarafından
Tamam canim saol
0 oy
(628 puan) tarafından

Tarih tatili yapın gezin otellerde günleri heba etmeyin, Didim, Dalyan Marmaris tarafı harika. Biz balayını gezmiştik istediğimiz yerde bir gün kalıp yola devam etmiştik. Sevdiğimiz yerde iki üç gün kalmıştık çok güzel geçmişti. Hem müzeleri, tarihi yerleri gezip denizde yüzüp tekne turlarına katılmıştık tavsiye ederim. En azından kıskançlık olmuyor 

(2,648 puan) tarafından
Ben karadrniz istiyorum ya :)
(12,216 puan) tarafından
Mutlaka yap tavsiye ederim kesinlikle :)
(628 puan) tarafından
Orayada gittim çok nemli pus yaylaları vs güzel ama havası bana iyi gelmedi
0 oy
(11,085 puan) tarafından
Gitmememmmmmmm istanbulda iyice paronayak oldum saten orda olsam tımarhanelik olurdum 

Saçma şeyler için dırdır ediyorum.ben gitmek istesem eşim gitmez beni bildiği için;)))
(2,648 puan) tarafından
Bndensin sende :)
(11,085 puan) tarafından
Tabi kız kafayı yerim oraya gidersem tatil olmaz kavga yeri olur
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Bu soruyu ciddi bir şekilde mi sordunuz gerçekten?
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Biz her yıl tatile gidiyoruz zaten bence bu kıskançlıkta çıkıyo biraz güvensizlik oluyo kocanla çocuğunla tatil yapmaktan güzel bişey varmı ya tuhafsınız :D benim eşim arkadaşlarıylada gidiyo tatile denize bakıyosa da günahı boynuna ben güveniyorum başka kadının peşinden gidersede iyi olur benim için öyle kişilikte olduğunu öğrenmiş olurum hayatımdan çıkartırım 
(2,648 puan) tarafından
Bence en iyisi karadeniz :)
0 oy
(122,857 puan) tarafından
Giderim ne var tatil bu sonucta antalyada sicak yer kara carsaf giyecek degil ya herkez hem sende bikini giycen sonucta 
(2,648 puan) tarafından
Ben yapamiyorum ya
0 oy
tarafından

Ah kuzu ah biz bodruma tasincaz ve eşim gezi teknesinde calisacak ya ben ne yapayım :D

(2,648 puan) tarafından
Aboooo ben calistritmazdim :D
0 oy
(164 puan) tarafından
Villa kiralayın Muğla’dan kaş veya kalkan dan ki ben saçma buldum kıskançlığının hayatını bu kadar etkilemesine izin verme bence 
(2,648 puan) tarafından
Elimde olan bsey degilki
0 oy
(12,216 puan) tarafından

Ayy keşke şu virüs kalksada gidebilsek. Bu yaz planimiz vardi dogumdan 2 ay once akdeniz ege kiyidan arabayla gezicektik kısmet olmadi. Biz balayina taylanda gittik bu kışta fransaya gitmeyi cok istemistim. Yeterki tatil olsun :D

(12,216 puan) tarafından
Allaha sukur bu yaşa kadar ikimizde gezdik gorduk. Göz bu kayar ama kimsenin icinde bisey kalmamistir
(2,648 puan) tarafından
Senin tatil daha iyiymis ya
(12,216 puan) tarafından
O kadar şey yapiyosan villa kiralayin mantikli
0 oy
tarafından
Biz her sene tatile gideriz mutlaka muhafazakar oteller var hep oralara gideriz. Hiç de bi sorun yaşamadım öyle 
(2,648 puan) tarafından
Memun kaldgin bi ywr varmi
tarafından
Antalya kumluca sah inn paradise otel. Genelde oraya gideriz. Evlenmeden önce ailemle de hep oraya giderdik çok mükemmel bi otel. Tabi bu sene gidemiyoruz malesef :(
0 oy
(357 puan) tarafından
Tabiki de giderim sanki burda kadın yokmu bakacak olsa ne saçma tv de boy boy çıplak herşey hem öyle bakarsan biz de erkek görücez bu zihniyet çok yanlış bence ayrıca ben bekarken de Antalya ya tatile gidiyordum oda gidiyordu evlenince ne değişir ki 
(2,648 puan) tarafından
Ben gdemem ya
0 oy
tarafından
Valla ben tesettürlüyüm tutupta o kadar insanın içinde ne giysem de denize girmem eşimi de tel başına göndermem bu yüzden bu kadar kendimi kasacağım bi tatildense daha çok birlikte gezeceğimiz eğleneceğimiz yerleri tercih ederdim görmek istediğim şehirlere giderdim
(2,648 puan) tarafından
Bnde karadeniz istiyorum o yuzden
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kız ne var bunda Allah bütçemize elverdikçe sürekli Antalyadayız. Korkulacak birşey yok. Genelde en sakin havuzda oturuyoruz. Ayrıca göz zinasına girmeyecek kadar baksa nolur bakmasa nolur ay kendinize güvenin azıcık (linç yemezsem iyidir.) Daha rahat olmak isterseniz de haremlik selamlık oteller var kesinlikle karıştırılmıyormuş kadın erkek oralara da gidebilirsiniz
(2,648 puan) tarafından
Ben korurum seni yemessin :D
(13,316 puan) tarafından
Kıskançlığı abartırsanız huzurunuz kaçar
0 oy
(4,951 puan) tarafından

Giderim. Yapacak olan,bakacak olan heryerde bakar zaten. Zaten çocukla tatile gitmek demek çocuk havuzunun başında tatil yapmak demek :D

(2,648 puan) tarafından
Hahaha dgru bak :)
0 oy
(236 puan) tarafından
ben giderim    zaten  capkin biri veya yanlislikla bakan bile.  magazaya giderken bile bakar carpar
(2,648 puan) tarafından
Orasi oyle tabi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 304 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde RecoCoMinikColar (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,697 puan) tarafından soruldu