7 Cevaplar

0 oy
tarafından
güldm:))) kadına maşallah:)) biz ole yapsak o an doğum olur:))))
(5 puan) tarafından
Aynen canim ben izlerken sanci girdi bile
tarafından
kaç haftalksn canım
(5 puan) tarafından
32 ama erken dogum riskim var
tarafından
benimde vardı 33+3de doğum yaptm snn haftanda ben hastaneler de sürünüyordm 3hastanede yattm :)) allah vaktinde kuxgna almayı nasip etsin inşallah canım
(5 puan) tarafından
Amin  cumlemizinkini insallah sizede gecmis olsun  sancim cok oluyor
tarafından
saol canım benim. benim sancilrm 100u bulmaya basladiydi artık sanclrm kesilmiordu kızım gelmek için acele etti drdramdlr
-Reklam-
0 oy
tarafından
İgrencmis gerçekten. 
tarafından
aynen her nekdr komik olsa da biraz yinede kötü bir görüntü var
tarafından
Aynen öyle çok sinirleniyorum hamilelerin şu tarz giyimine ya
tarafından
bsver sinirlenme gül geç:))
tarafından
Haya yok arkadaş ya hamile kadın karnıni o kdr dışarı atmaz ya çok kinadim ya zaten gavurdur da nyse günahı boynuna
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(49 puan) tarafından

biri çocuk yayık ayranına döndü yazmış ona güldüm :D

(1,060 puan) tarafından
Aynen bende yorumlara cok güldüm ama hakkaten benim izlerken basim dondu ya kadin gayet rahat
0 oy
(576 puan) tarafından

Izlerken basim dondu midem kalkti kiz kapattm hemen o nasil donme sok:D

0 oy
tarafından

Çocuk çorba oldu içerde midem bulandı izlerken :) çocuk doğuyormuş başlıyor muş çaça deyip dönmeye hadi canım oturmayami geldik diye tutup ebenin elini hobaaaaaa :D

tarafından
Hahahaha :)))) kız olabilir he ben oğluma hamileyken düğüne gitmiştik çok oynamıştım oynamayı severim oğlum doğdu şimdi oda kapı gıcırtısına hemen ayağa kalkıp oynuyor anne ne yaparsa çocuk onu yapar :))
tarafından
Hahahah :)) yerim onun oyununu:)) bende çok oynak bir insanım az bi hareketli müzik olsun kalkar oynarım hemen benim kızda aynı hemen başlar oynamaya bide bana diyorlarki buna sen mı öğrettin bunaltı çocuğun içinden geliyo:)) hatta ben hamileyken gobegimi attira attira roman oynamıştım arkadaşım hala der bu çocuk ondan sonra iflah olmadı diye :))))
tarafından
:)))) aman oynasınlar boşver hayat onlara güzel onlar oynarken ben mutlu oluyorum bide popolarını sallıyorlar şeker şeker ısırasım geliyor :)
0 oy
(5,938 puan) tarafından
Bunun kadar olmasada doguma gidene kadar calistim.haftada 4 gun plates yaptim hergun 45 dk yürüdüm 6.katta oturuyorum asansör hiç kullanmadım 
0 oy
tarafından
Başlarım böyle dansa ya bu nedir ne kadar iğrenç bir görüntü 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 299 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.