0 oy
344 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar 5-6 yasinda kardesm var akli herseye eriyor büyük adam gibi laf konuşur bana geldigm günden beri evine git yemegimizi yeme yatagimzda yatma deyip duruyor ilk başlarda umursamadim ama az once corba iciyodum bizim yemegimizi neden yiyosun senin evin yokmu dedi biraktm corbayi  lohusayim ondan annemde kalyodum 1 haftadr

17 Cevaplar

0 oy
(3,187 puan) tarafından

:D:D:D

Yaa ne desem bilemedim..

(3,459 puan) tarafından
Bence yeni doğan bebeği kıskanıyor o yüzden böyle yapıyor
(3,187 puan) tarafından
Muhtemelen.. :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız :) Alah seni napmasin benim kardeşim küçükken öyleydi aynı evdeydik kisakniyo seni veya bebeğini takma sen annenler bişey demiyo mu ben senin ablnim şöyle böyle alıştır kendini küçük olduğu için bilmoyo
(75 puan) tarafından
Ay diyorum hep bnmde evim burasi diyorum ertesi gun yine ayni artik dokunuyo
tarafından
Dokunmsin kuzum o daha çocuk sende o evden aytildugin için zoruna gidiyo olur öyle şeyler
0 oy
tarafından
5 ,6 yasindaki bi cocucugun akli ne kadar ererki bence bosver yerim burasi benimde  evim istiyosan sen  git de  de olsun bitsin 
(75 puan) tarafından
1 gün degl 2 gün degl 6 gündür ayni konu
tarafından
1 ay sürsün isterse evde ona o laflari soyletecek birisi varmi ki eger varsa o zman baska
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Ya bence bebeği kıskanmış olabilir o yüzden öyle diyordur :)) 
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Sende al karşına deki ben misafir olarak gldim şu kadr kalıp gitcem  bana o zamana kadar yarfımcı olur musun de onun aklıyla oyna
0 oy
tarafından

Kiz cocuk o cocouk boverrr bnmde evim burasi sen yoken ben vardm ablacm dee bnm minak yegnimde boyle senin bebegin cirkn bem daha guzelmm der mesela :D

0 oy
tarafından

Ahahaha :D

Bende lohusayken anneme gitmistim 1 hafta küçük kardeşim de bana karisma burası benim evim demişti çok üzülmüstüm :D tabi annem duyunca kızmıştı nasıl senin evinse ablanın da evi diye lohusalik işte küçük çocuğun lafına bile üzülüyoruz geçecek bu günler :)

0 oy
tarafından
Bebeği kıskanmıştır normaldir
0 oy
tarafından
Kuzum kiskanmistir o şimdi herkes bebeği seviyor ya bide . Sende lohusa olduğun için alınganlık oluyor.  Normal zamanda olsa belki takmazsin :) 
0 oy
tarafından
:))) Dr senin babanın eviyse benimde babamın evi :) çivi çiviyi söker ;) küçük ama ya ikna et bir şekilde 
0 oy
tarafından
Ah kuzummm lohusalıktanmış o benim de oğlum 6 yaşında bana neler diyor kardeşini kıskanmıyor çok seviyor ama bana karşı bi büyük laflar ediyo ki anlatamm 

Bebekle değil onunla ilgilensemde daha iki gün önce ağladım dediği laftan geçicek zamanla inşallah
0 oy
tarafından
Aynı şeyi benim 22 yaşındaki kardeşim yapmıştı bende alınmıştım ama benimki kazık kadar olduğu için alındım ben sonra gelip özür dilemişti 
0 oy
tarafından
Kıskanıyordur küçük o daha benim de eltimin kızı öyleydi kendi annenin evine git burda istemem seni yeme içme oturma git derdi 
0 oy
tarafından
Kız o bebeğini kiskanmistir ondan diyodur öyle :)
0 oy
(122,955 puan) tarafından
Ahaha kiz o cocuk onami alindin
0 oy
tarafından
:D bende bu ailenin cocuguyum de kiz benim oglandan bi yas buyukmus valla bizimkide laf ebesi ama konusa konusa anliyo o daha cok kucuk ablasiiii
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Kız o bebişine,sana olan ilgiyi kıskanmıştır. Çocuk bilemez ki sizin bakıma ihtiyacınız olduğunu. Lohusa kafası çok kötü çook. İnsana deli deli şeyler düşündürtüyor.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,179 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 950 göst.
24 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,888 soru

12,164,840 cevap

36,621 kullanıcı

...