0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iftarımızı açtik elhamdülillah tam soframı topluyor dum baktim balkonuma yine yukarıdan biişeyler silkelediler en nefret ettiğim şeydir ya bide koça bi ekmek parçasi bürsürü kırıntı ilk degil kimse bulamiyorum bulsam çikacam net görmem lazım hiç Allah dan korkuları yok vala bidahakine balkonda bekleyecem nasıl yakalıyacam bilmiyorum ki ekmek bide ya 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben cop torbasina silkelerim asla assa silkelemem kula hakki lavaboya silkelemem tikanir en rahati cop torbasi ayarladim en buyuk biy ona silkeliyom cop atarkende atiyom 
tarafından
Bende genelde ekmekleri seçerim digerlerinide çöpe atarim bunlar da ne seçmek var nede korku
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim bşzee iyi nimet veriyor valla diyorum ekmekler çöpler de yerler de 
tarafından
Ah ah Allah islah etsin kim yapıyorsa,
0 oy
tarafından
Okadar balkonuna giriosa büyük ihtimal üstündeki 
tarafından
İki üstekini taniyorum balkonlar yok onların digerleriinin var göremiyorum ki
tarafından
Anlattığın gibi giriosa senin ustteki büyük ihtimal bi takip et bakalim
0 oy
tarafından
Benim bahçem var toprağa çırparım kuşlar olur hep yerler dikkat etmek lazım ya kavga çıkartırlar yine haklı olurlar merak etme 
tarafından
Öyleleri zaten genelde cazgır olur yinr olan bize olur
0 oy
(28,814 puan) tarafından

Anlayissiz insanlar ne olacak

0 oy
(460 puan) tarafından
Aynısı bizde de var. Kim olduğunu keşfedince zabıtaya şikayet edin. Bide iftar saati belli. Az çok ne zaman yemek biter silkelerler tahmin edebilirsiniz. O saat aralığında gözleyin kim diye. 
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Bi üst katına git siz mi silkelediniz de
0 oy
tarafından
Benim balkonda zeytin çekirdeği soğan maydanoz ne ararsan :D balkona bakıp yukarıdaki menüyü anliyabiliyorum :D 
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Kim oldugunu bulsanda laftan anlamayana ne desen ne söylesen boş zaten kendini  bilen biri olsa yapmaz 
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Ekmeği çöpe dahi atmayıp hayvanlara bıraksın diye kapıcımız kenara koyuyorum. Böyle balkondan silkelemek falan ne bileyim yaa. Günah
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Altımda kiracı yoktu yeni geldi, ben oyle olduğu halde balkonuma çırpıp 2 3 gune bir silip supuruyordum. Şmdj ztn hiç çırpmam. Insanlar neden bu kdsr duşuncesiz ya
0 oy
tarafından
Benim tepemden balkonuma elektrikli süpürge torbası boşaltıldı o da bişey mi kuzum
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin ya :angry:

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 350 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Seda_2 (108 puan) tarafından soruldu
+2 oy
32 cevap 1,792 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy