0 oy
1,560 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından

Kızlar koltuk kumaşımızı degistircez, şimdiki keten ve memnun kalmadık. Çok tüylenme yapiyor, yıpranmış görünüyor. İlk geldiğinde vardı bu sıkıntı az kullanalım dedik. Önerebileceğiniz koltuk kumaşı var mı. Kedimiz var, çok tüy toplamayan bi sey olsun istiyoruz. Kadife kumaşı duydum görünümü de hoş görünüyor. Sizler ne önerirsiniz:kissing:

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tay tüyü canım çok güzel silinebilir kumaş leke de kalmıyor 
(628 puan) tarafından
Hemen yipranmiyor demi canım, tuylenme de olmaz sanırım o kumaşta, yakiyor mu bi de oturma odasında kullancaz
tarafından
Yok canım yakmaz benim koltuklarım da tay tüyü 3 sene oldu alalı tüylenme falan yapmadı
(628 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler. Bizim iki sene dolmadı bile yıpranmış görünümü var. Özensiz de kullanmadık. Eşim dedi hatta değiştirelim diye. İlk geldiğinde farketmistim aslında firma gelip baksın demistim dinlememisti. Tay tüyü aklımda canım  :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kumaşlardan hiç anlamam ki 
0 oy
tarafından
Tay tüyü derim ben 
(628 puan) tarafından
Teşekkürler canım ☺️
0 oy
tarafından
Bu aralar nubuk kumas cok moda. Leke de tutmuyo. Tay tüyü silinmesi kolay vs demisler ama benimkide tay tuyuydu renginden miydi bilmiyrm sildigim.yerlerin izi kaliyodu. Rengi de cabuk soldu
(628 puan) tarafından
Nubuk kumaşın görünümü hoşuma gitmiyor canım. Elini değişince renk değiştiriyor gibi kumaş demi. Kadife hakkinda bilgin var mı ☺️
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Benim de kedim var koltuklarım nubuk kumaş tüyü dökülse bile kolay toplanıyor koltuktan
(628 puan) tarafından
Teşekkürler canım ☺️
0 oy
(869 puan) tarafından
Tay tüyündense nubuk kumaş daha iyi su gecirmeyen özellikli olanlarda var kalite kalite değişiyor
(628 puan) tarafından
Teşekkürler canım ☺️
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Asla kadife önermiyorum koydeki evimi kullanmadıgım halde her gittiğimde tozlu oluyo koltuklar aşırı toz topluyo
(628 puan) tarafından
Biraz baktım öyleymiş. Tay tüyü de kadife gibi görünüyor o biraz aklıma yattı ☺️
0 oy
(5,080 puan) tarafından
Bizim koltuk nutuk kumaş memnunuz ama tüy toplaması konusunda bişey diyemeyecegim.
(628 puan) tarafından
Teşekkürler canım ☺️
0 oy
tarafından
Benim günlük  odamdaki kanepelerin  tay tuyu bi sıkıntı yaşamadım bide bi yerle konustunmu ne kadara değiştiriyorlar 
(628 puan) tarafından
Canım sorduk döşeme fiyatını. Başka yerler iki koltuğa 3500falan demiş. Koltuğu aldığımız yer sungerlerde dahil tay tüyü kumaşı 2000e yaparlarmış. İyi mi acaba fiyatı
tarafından
pahalı sanki ben virüsten çıkıp soramadım ama pahalı ya
(628 puan) tarafından
Burasida 2500demiş eşim indirim yapmış. Biraz daha indirim istiycez. Sungerlerde degiscekmis, bakalım. İstanbul'dayiz o yüzden mi bu sekilde fiyat acaba. Babama sordum o da pahali 1500falan olur dedi
tarafından
Olabilir canim ama pahalı bi daha araştırın
(628 puan) tarafından
Babam kumaşçı tanıdigina sordu canım, süngerle beraber 1500 2arasi oluyomuş. Tay tüyü yaptirmasinlar demiş. Zen, puma, süet önerdiler bakalım.
0 oy
tarafından
Nubuk gayet iyi bence kadife çok leke tutar kolay silinmez çabuk deforne olur.
(628 puan) tarafından
Teşekkürler canım ☺️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 399 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Umayumayyy (435 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 124 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
+2 oy