0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (5,439 puan) tarafından

Bi derdim var bi kaç gündür oğlum çok değişti 4 yaşına girecek ağustosta çok titiz çok pinpirikli oldu böyle değildi bende öyleyim öyle yetiştirdim ama aşırıya kaçmaya başladı mesela köy yerinde yaşıyoruz bi böcek kondu atletine onu değiştiriyoruz 2 gün önce dilimde bir şey var kulağımda bisi var sırtımda bisi var dedi sabahladık 60 kere telefonun feneri açılmıştır belki böyle değildi çok asabilesti sürekli bağırıyor evdekilere :ermm: ben sabrimi korumaya çalışıyorum küçük 2 aylık bebegimde var çok zorlaniyorum ne önerirsiniz yada neden böyle oluyor normal mi korkmaya başladım hiç bir fikrimde yok 

8 Cevaplar

0 oy
(1,939 puan) tarafından
Kardeşini mı kıskanıyor acaba kendine ilgi çekmek istiyor 
(5,439 puan) tarafından
Benden kıskanmıyor eminim çünkü onu emzirirken büyüğü yanına oturtur saçını okşarım küçüğü büyüğün yanında fazla okşamam ama babası dikkat etmez pek
-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından
kardesini kiskanip ilgi cekmeye calisiyor belki ya da coronadan etkilenmis olabilir mi 
(5,439 puan) tarafından
Kardeşini kıskandığını sanmıyorum cnm ya ama coronadan etkilenmiş olabilir benimde aklıma geldi şuanda caresizim
0 oy
(3,033 puan) tarafından
4yas sendromu şuan icin normal bu yaşlarsa davranışları değişebilir yenide kardeşi var normaldir baktınız dahada başa çıkamayacak hale gelirse destek alin virus bitince 
(5,439 puan) tarafından
Kardeşini kıskandığını sanmıyorum ama kesin sendrom çok değişti çünkü:( ben olsam alırım da destek evdekiler karşı öyle şeylere
(3,033 puan) tarafından
Zaten toplum baskısı bizim ülkeyi bu hale getirdi valla ben okullarda zihinsel engelli çocuğu var kadının kayın validesi ısrarla biseyi yok onun diyormuş
(5,439 puan) tarafından
Geri kafalılık cnm başka bisi değil:/
0 oy
tarafından

Ayyy kardeşini kıskanıyo biliyonmu benimki öldürdü beni 8 aylık oldu küçüğü daha halen öyle ara sıra şimdi o değilde gene hamileyim ya oda doğunca artık ben iptal olurum heralde 

tarafından
Hahaaa allah ım yaa :)
(5,439 puan) tarafından
Yaa 2 küçük 1 büyük 3 çocukla uğraşıyom
tarafından
Ben 4 bebeyle uğraşıyom :)
(5,439 puan) tarafından
4. Gelmedi dur daha :D
(5,439 puan) tarafından
Ikide görümce var bende kiz
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Dikkat çekmek istiyor. Sanırım kardeşini kıskanıyor. İlginin kendisinde toplanmasını istiyor
(5,439 puan) tarafından
Öylemi dersiniz ya sanırım öyle tek oyle olsun :(
(7,930 puan) tarafından
Ona kardeşiyle ilgili görevler ver. Mesela bak kardeşin üşüdü kundağını getir abisi falan de. Kardeşinin üzerini beraber değişelim mi de. Kardeşin seni çok seviyor sen çok iyi bir abi olacaksın de ruhunu okşayıcı kelimeler kullan.
(5,439 puan) tarafından
Evet aynısını yapıyorum kuzum :(
0 oy
tarafından
Kiz o dikkat cekmeye calisiyo annesi sen onun yaninda biraz ellerini pislet gecin kumla camurla oynayin onun gozunun onunde oda alisir elbet 
(5,439 puan) tarafından
Kaç yaşındasın ben 22
tarafından
Sorma sormaaaa:))) soylemiycegime soz verdim artik
(5,439 puan) tarafından
Ayy merak ettm 30 ?
tarafından
Ahahhaha soylemem :)))
(5,439 puan) tarafından
Ya çatladım:D
0 oy
tarafından
Korkma korkma benim yiğenimde öyleydi tişörtün su sıçrasa temiz su değiştirir ağlardı ama bir süre sonra sümüğünü bile yedi :))) hahahaha çocuk bunlar 4 yaşında daha böcekten huylanmıştır hemenn panik yapma 
(5,439 puan) tarafından
Inşallah normaldir cnm sağol ya :( huylandı eve deminde omzuna gelmiş böcek galiba atletini çıkarıp çırptım rahatlamadı dus aldırdım uyudu
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Aynı bnm ki kız bnm kide 3 buçuk yaşında valla aynı babasının dokunduğu dokunmuyor dışarda çalıştığı için düşün artık bunlar hep korona dan bnce:D

(1,186 puan) tarafından
Kesın iştahı da azalmışdur :)))
(5,439 puan) tarafından
Anaam nerden bildin :(((
(1,186 puan) tarafından
4 yaş sendromu diyorlarmış :)
(5,439 puan) tarafından
Galiba öyle rabbim sabır versin bana :D
(1,186 puan) tarafından
Amin canım :))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 444 göst.
8 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 798 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 1,311 göst.
+1 oy
11 cevap 461 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde G-hatice (55 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,895 cevap

43,617 kullanıcı

Kategoriler

...