Kızlar evlenmeden önce konuştuğum biri vardı 4 sene konuşmuştuk sonrasında ayrıldık ayrıldıktan 2 hafta snra kız kaçırdı bana inat olsun diye o mesela çok uzun neyse aradan seneler geçti o evlendi ben evlndim ikimizde çoluk çocuk sahibi olduk. Kuaförüm randevu için biri aradı numarayı da hatırlamıyorum yani o kişi olacağı aklıma gelmezdi. Neyse açtım ama oda bilmiyor annesini kuaföre getircekmis randevu almak için eczaneden numaramı istemiş eczaneyi arayarak onlarda vermişler dalgınlıklarına gelmiş aradı buyrun flan dedim tanımıyorum ama oda beni tanımıyor randevu almaya çalışıyo işte haftaya köyden incez hangi güne saat verebilirsiniz diyo bende dedim siz hangi gün gelceksiniz onu söyleyin ona göre saat vereyim oda ne gün geleceğimiz belli değil dedi o zman geleceğiniz gün kesinlessin öyle arayıp saat randevusu vereyim dedim. Tamam deyip adını soyadını söyledi kapattı ben vurulmusa döndüm tabi beklemiyordum o kişi olacağını. Oda sesimden anlamış bende biraz kekemelik var kapattıktan sonra iknciye aradı kesim fiyatını sordu bende fiyat söyleyip geri kapattık. Aradan on dkika geçti mesj attı size bişey sorucam sesinizi birine benzettim ismimi verdi şu isim mi diye. Cevap vermedim direk mesajı sildim. Sonra tekrar yazdı anlaşılan sensin kusura bakma sen olduğunu bilmiyordum annemi kuaföre getirecektim en yakın kuaför arıyodum şansa sen denk geldin hayırlı olsun dedi. Bende msj attım dedim bidaha beni arama numaramı sil engelle çoluk çocuğum var durduk yere benim başımı yakma dedim ve engelledim. Şok geçirdim hiç beklenmedik bişey çünku. Hayat tesadüflerle dolu gerçekten kusura bakmayın uzun oldu