Çevrenizde yakınınızda sürekli başkalarını öven birileri var mı?hakkında ne düşünüyorsunuz
Ayy olmaz mı kaynana
Sürekli kızını över daha hamur yoğurmayı bilmiyo çok güzel şunu yapar bunu yapar bi kere o benim yanımda tıs kalır kendisi kurabiyeye dair bişey bilmez benim pasta yemek pastacı çırağı sertifikam var el becerim maşallah elimden herşey gelir ama her gün kızını övme saatleri var günde 3 4 kez övmezse olmaz :))))
Bnim annem bizi hic ovmez teyzelerim de aksine kizlarini ogullarini surekli over biktiriolar insani gicik oluyom valla :)
Benim kaynanamda var kaynımın kız arkadaşını öve öve bitiremez çocukta daha 18 yaşında kız da kendi de okuyor evliliğe daha çok var yani esim bir kere tepki gösterdi daha çocuklar evlenecekler mi evlenmeyecekler mi belli değil öve öve bitiremedin diye bu sefer de doğru gelin ata binmiş ya nasip demiş diye kıvırıyor ben de sadece gülüyorum herhalde beni kıskandırmak için filan yapıyor ama umrumda bile değil :)
Olmazmi kuzum ben genelde he diyip geciorum bi zamanlar acaba ben yetersizmiyim die gercekten cok fazla dusunuodum oyle cumleler duyunca ama zamanla takmamayi ogrendim. Hayrini gorsunler diyip gecistirorum. Hic takilma.bile seni beyenen bole beyensin.
Ayıptır söylemesi benimde kaynanam hep beni overmiş gittiği yerde.dılek yemeği şöyle yapar evi tertemiz çocuklarına kocasına çok iyi bakar her işten anlar elinden her iş gelir yirmi kışı bile misafir gelse hemen hazırlar üstesinden gelır diye.tabı ben bunları akraba konu komşu dan duyuyorum.haliyle küçük elti patlamış birgün sız zaten hep onu sevıyorsunuz hep onu ovuyon beni hıc ovmuyorsun diye tartışmışlar.simdi allah için kaynanam daha bir kotu soz söylemez bana. Ama eltıye de başkaların över doğru
Ayy war wala komşumuz kızlarni öwer öwer artk insanlarda bıkknlik oldu benm annem bzi öwmez hp lafi wardr Akilliyi eller öwer delide kendni öwer gercektn öyle zatn gören göruyo kimin ne oldugunu bizi öwen öwüyo ama o kadın dogurmuş onlardan baska yok dünyada
Gerizekalı olduklarını düşünüyorum
Benim kaynanam başkasının gelinlerini över. Bu durum beni deli ediyor. İsin tuhaf yani hangi gelini ovduyse daha sonra o gelin ya kaynana kayinpederine saygısızlık ediyor yada kocasını bırakıyor yada başkasına kaçıyor :)
Baskasıni övse daha iyi benim kaynana sürekli kendini övüyo bide hep sonunda insallah cocugun bana benzer diyo özgüvene bak kadındaki :)
1,492,070 soru
24,380,343 cevap
348,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın