Kızı buldum agzima geleni saydim engelledi beni sonra kardesimin hesabindan girdim ordanda yazdim beni engellemek cozum degil dedim yuz tane hesap acar 100kerede yazarim sana dedim cok pismanmis cok defa soylemek istemis soylememis kocam onu kac kere cagirmis yanina dogru soyle dedim kac kere yattiniz 2 3 kere yattik dedi ama benim sucum yok hep kocan istedi falan dedi birazdan kizin kocasinada yazacam neyse ondan once kocam olacak lanet haysiyetsiz serefsizin arkadasini aradim oda bana diyorki yenge kocanin sucu yok kiz diyo kocani tehdit etti karina soylerim falan dedi diye hep yaptiklarina sustu diyor o kadar kafam karisik ki tek dusundugum sey ben bunu hakedecek ne yaptim simdi bir daha tekrar dusundum ihanettin affi olmazmis cok fena yıkıldım allahta onları yıksın ilk firsatta bosanicam zaten esyalarimin birazini aldim anneme geldim artik aşkımdan ölüyor dahi olsam anca oldugum yerden ölüm çıkar bir daha da donmem ona uzun oldu hakkinizi helal edin lutfen dualariniza benide katar misiniz
1,486,301 soru
24,299,351 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın