0 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim ne annem War yanımda ne babam kimsem yok eşimden baska uzaga gelin geldim.eşimle bi yerlere girmek istiyorum onunla vakıt gecırmek ıstıyorm bebegimz ıcın bşyler almak istiyorm ama o istemıyo gitmek kendi basına gezmek istiyo aksamlrı dısarı cıkıp gezıyo bende gitmesini istemıyorm bende sklıyorm dıyorm yinede götürmüyo.2hafta önce cktk  ama1 2 saat snra geri geldik alacaklarımı alamadm tam olarak.kavga ettik az once nden böyle kızlar ne yapıym bası bosmu bırakıym.cook sklıyorm ve suan aglıyorm nden böyle yapıyo anlamıyorum ben hamileyim ve kımsem yok burda nden beni anlamıyoki:((( 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
bende tam olarak aynı durumdayım kelimesi kelimesine aynı ailesini tam benimseyemedim bide biz aynı evdeyiz çok sıkılıyorum bende laf anlatamıyorum
tarafından
Valla cnm ya cok zor sasırdım napcgmı ne yapmak lazm bilmıyorm umusamasam daha cok aramız soguyacak diye korkuyom
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden birlkte gezmek istemiyormuş, yani tek başına mı geziyo acaba yoksa erkek arkadaşlarıyla mı? Neyden hoşlanıyor vs öğrenmeye çalış canım, belki birlkte çıkınca sadece alışveriş yapiyosundur, erkekler genelde sevmez böyle sadece ihtiyaç için çıkmayı, bugün kafeye gidelim diyip çik ve güzel vakit geçirmeye çalış, hicbisey alma, aldırma bakalm ne olcak.. Allah yardımcın olsun canım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 259 göst.
10 Şubat 2026 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,157 göst.
20 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Keklik (2,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 359 göst.
6 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Nisanur_ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 507 göst.