0 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (201 puan) tarafından

Bacılar normalde de eve geç geliyor sabahın 5ine kadar kuryelik yapıyor ögleden sonra 4te gidip bugün bir uyandım evde yok gece motor bozulmuş işte patronu araçla almaya gitmiş araçla kaza etmişler kendisinde bişey yok ufak morluklar falan patronu yaralı uyandım yatakta yok aradım bekar bir arkadaşı var erkek onun evinde kalmış motorcu yakın diye görüntülü gösterdi sonradan arayıp arkadaşı içmiş ama ben içmedim diyor normalde içiyor ama sadece evde müsade ediyorum defalarca aradıktan sonra açtı bide uyuyordum dedi sizi uyandırmiyim diye gelmedim dedi ama normaldede uyanmıyoruz ki geldiginde birde işte yüzüm kanlıydı falanlar yıkasaydın yada o durumdaydın hastahaneye gitseydin dedim çok sinirliyim normalmi bide bikaç güven problemi yaşattı bana telefonda daha önce kafayı yiyorum artık sizce haklımıyım Abartıyormuyum

3 Cevaplar

+1 oy
(26,259 puan) tarafından

Gazlamak değil amacım ama böyle eve gelmeyen kocaya bir daha hiç gelme derim ben. Çünkü normalde evden işe işten eve sorumluluk sahibi insanlarız biz ve bence öyle de olmak zorundayız 

(201 puan) tarafından

Evet ilk defa oldu bu ama çok şaşırdım sinirlendim anlattıklarına bile inanamıyorum artık çok haklısın ki bişey olduysada insan ilk yakınına haber verir canım böyle böyle oldu onun için gelemiycem ama iyiyim merak etme demesi yeterliydi 

-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından

İnsan kaza gecirip nasıl arkadaşının evinde kalır pek inandırıcı gelmedi bana ya patronuna ziyarete gidelim de bakalım ne diyecek 

(201 puan) tarafından

Arabanın kazlı vidyosu var kendi seside var videoda ambulans falanda hatta yüzünde morluklarda var ama yani ne alaka hadi öyle bişey oldu insan patronun yanında durur nolcak durumu diye hastahaneye gider çok karışık bir durum ya kafayı yicem artık baya bir tartıştık telefonda ya sen gitceksin ya ben dedim git arkadaşının evinde kalmaya devam et dedim hep böyle ya her şeyi en son bana söylüyor sen görme üzülme falan diye diyorda bende öyle ortalığı aman nolmuş diye kaldırcak bi kadın değilim biliyor söyledimde e evde çocukta var beni böyle görsün istemedim diyor çocuk zaten uyuyor olcak ki ertesi gün yine görcek yüzünü yıkasan bilet fark etmezdi dedim bi şekilde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor

0 oy
(201 puan) tarafından

Böyle şeyleri bana erkenden söylemesi gerekmiyormu ya hep böyle yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,207 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 937 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hirasu (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 983 göst.