0 oy
1,242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ne yazacam nasıl yazacam bilmiyorum sinirden üzüntüden. ALLAH aşkına sizinde eşiniz böyle sorumsuz mu üşengeç mi bi benimki mi öyle sürekli telefonun üzerinde pubg denen oyunu oynuyor aklına başka hiç bişey gelmiyor ben çabalamasam ben uğraşmasam hiç bişeye sahip olamaz ya bi erkek helede evli bi erkek nasıl kendini kaptırır telefona bu kadar çok üzülüyorum ya. Kaynanamla oturuyorum yatak odamıza bi tv alalım dedim aylardır alamadı yani oğlum için olmasa istemem çizgi film izlemeyi çok seviyor o yüzden odamıza alalımki telefona odaklanmasın istedim. Ne yaptım ettim başaramadım almayı tv yi ama bu krediye başvuru yaptım geçenlerde dün baktım kabul edilmiş çok sevindim kabul edildiğine ama eşim yine kendini kıpırdatmıyor hiç takmıyor ya bıktım artık ona defalarca anlatmaktan böyle olman iyi değil diye ama anlamıyor gerçekten üzüntüden psikolojim bozulmuş kimseyede anlatmak istemiyorum :( odamıza klimayı bile ben aldırttım zorla sıcaktan pişiyorduk oğlumun yatağını ıslatıp oğlumu yatırıyodum çıplak şekilde o derece sıcaktı ama annemlerin taktıkları çeyrekler falan eşimin askerdeyken asker eşi maaşını falan hepsini biriktirdim odamıza klima aldım yoksa eşime kalsa hepp böyle kalacaz. Çok uzun oldu kusura bakmayın patliyacam artık üzüntüden şuan yazarkej bile ağlıyorum off

22 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Şu Nalet olası popci mi ne haltsa yıkmadık yuva bırakmadı o oyunu çıkaranı allah bildiği gibi yapsın yani kocanda amma sorumsuz seninde sana bakamıycaksa neden almış seni allah yardımcın olsun Allah sabırlar versin 

tarafından
Evin büyük erkeği o ama ondan küçük kaynım her işe koşuyor herşeyi hallediyor öyle olunca daha çok üzülüyorum niye kaynım bu kadar azimliyken eşim sorumsuz düşüncesiz
tarafından
Yani önemli olan da buya zaten kocanın yapmayıp da kaynının yapması utanması gerekir ancak okuduklarımdan anlıyorum ki utansa zaten böyle yapamaz:(
tarafından
Artık takmiyacam onu hep böyle yerinde saysın dursun hiç bişeye sahip olamasın ne diyimki ona
-Reklam-
+1 oy
(4,099 puan) tarafından
Offf boyleleriyle hayat gecmez vallahi
(582 puan) tarafından
Elinde değil ugrasmayacam  diyosun ama yine ugrasan sen olacaksın  düzelene  kadar
tarafından
Uğraşsam bile artık kendimi üzmemeye çalışacam ben niye kendimi harap ediyorumki
(4,099 puan) tarafından
Bunu benden daha cok kimse kendine dememistir inan bana uzme kendini selma takma kendini selma off malesf hepsi boş cnm keske soylemek yapmak kadar kolay olsa
tarafından
ALLAH yardımcımız olsun o zaman cnm ne diyim :(
(4,099 puan) tarafından
Amin cnm dieck bosey yok malesff
+1 oy
(163,269 puan) tarafından
İsin zor yaa ne diyim
tarafından
Artık uğraşmiyacamki ne hali varsa görsün hiç bi yere varamaz zaten bu haliyle
+1 oy
tarafından
O oyundan soğutmam lazım eşini 
tarafından
Geçen yıldandır oynuyor tartıştım ne yaptım ettim bıraktıramadım bırakmam oyunu diyor. Şuan 8 aylık hamileyim bi kaç gün sonra annemlere gidecem eğer utanmasaydım yemin ederim annemlerde kalırdım o ister oyunu silsin ister silmesin ama doğum var yakında kalamamda orda pek
+1 oy
tarafından
Valla benim esimde okey oynar ama bagimli degildir cocuklarina cok ilgili banyosuna kadar yaptiririr yemeklerini kontrol eder ne kadar yediine kadar yani ben anlamiyorm bu oyunun bagimlisi olanlari gercekten ailesinden önemlimi sana abartmiyorm benim esim her zaman evlatlarinin varlgna sükreder bana kurban olurum der ne biliyim aile yani ne ifade ediyo aceba boleleri icin.
tarafından
Yok kız benimki çocuğa hiç bakmaz yani bi işim olsa asla bakmaz demez işi var 10 daka tutuyum çocuğu çağırır çabuk al bunu der
tarafından
Hayati kolayina yasiyo esin valla bacim nasi bi illetmis insanlara ne zararlar verdi bu oyun
(8,060 puan) tarafından
Kendi yaşadığınız güzelikleri anlattınız  bu konuda  derdi olan bir insana eee elinize ne geçti  :)
(847 puan) tarafından
Valla he bende onu dicektim :)
(226 puan) tarafından
Katılıyorum yanlış bı yazı olmuş dert yanana derman olunur derde dert eklenmez
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Sorumluluk almayı bilmiyor ama evlenmeyi biliyor. Dayak istiyor senin kocan kız falakaya yatır onu ☺️
tarafından
Valla keşke birileri çok dövsede oyunu terketse ama dövecek kimse yok işte
(3,456 puan) tarafından
Çok dua et canım RABBİM gönlüne göre versin inşaallah
tarafından
Amin inş canım benim
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Bu pubg den bende biktim surekli oynarmi ya suan bile oynuyor . Sinir oluyorm . Kac kere kavga ettik. Kufurli cok konusuluyo esimde ediyo sirf kavgam bu yuzden. Gcenin vakti arkadaslariyla oynuyo sesli ya demiyo üst kattakiler rahatsiz olur yok anam dinletemiyorum. 
tarafından
Aynı benimki gibi bağırıyor çağırıyor küfür ediyor ya oynamasını bıraktım oynasın tamam ama evine baksın ihtiyacımız ne var ne yok sonra yine oynasın
(6,853 puan) tarafından
Ihtiyaclari alir ona lafim yok ama kufur olayina cok takigim. Sozler verdi yine kaciriyo agzindan. Annemin evine gitcektim yoksa kapiyi kitledi salmadi bi sildiremedim oyunu. Iftar saati oyunu birakip orucunu acamiyo ya
.allah islah etsn ne diyem. Sana da sabir kardesim
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun yaa kaynananlarla bir oturmana mı diyip kocanin böyle kocalık yapmasına mı bilemedim allah sabır versin inanın kk çok üzülüyorum böyle burda okudukcaa allah sizlerin yardımcısı olsunn :((
tarafından
ALLAH razı olsun cnm yapack bişey yok onun kendini düzeltmesi lazım çok defa konuştım onunla güzelce dinledi ama yine aynı değişen bişi yo
0 oy
(15,217 puan) tarafından
İnşaallah böyle devam etmez sorumsuzluğu yoksa çok zor 

Birde eğer senin yaptığını görürse sana yükler hep
tarafından
O kadar çok seviyordumki onu ama böyle yapınca keşke böyle biriyle evlenmeseydim diyorum ve derken bile canım acıyor çünkü çok severek evlendik böyle yapacağını bilmiyordum
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Şarj makinasını sakla kayboldu de
tarafından
Şarjı bul der ama kablosunu koparsam o zaman yapılamazda belki biraz uzaklaşır cnm aklıma gelmemişti kablo
(1,791 puan) tarafından
Valla kopar gitsin
0 oy
tarafından
Bu oyundan nefret ediyorum ya Benim^ eşimde oynardı sildirttim
tarafından
Ben neler neler yaptım silmedi artık bıraktım
0 oy
tarafından
Aynı cnm benim eşimde öyle gözü sureklo telefonda ya video izliyo yada pubgci midçr ne zıkkımdır onu oynuyo ne sohbet ne muhabbet yok
tarafından
Bazı erkekleri görüyorum aileleriyle oturuyolar sohbet muhabbet ama bizimkiler sadece telefon ne zaman biz aile gibi oturup konuşacaz
tarafından
Bılmıyorm belki zaman gerekıyo
0 oy
(214 puan) tarafından
Benimki de o oyunun hastası sırf o oyun için özel konsol vs alır ama benimki beni ihmal etmez Allahtan yani abartıyor çoğu zaman 4 5 saat fln oynuyo ama napiyim allah feraset versin 
tarafından
ALLAH akıl fikir versin bunlara valla seninli 4 5 saat ama benimki sabahtan geceye kadar
0 oy
tarafından
Birlik mi oturuyorsun kaynananla cnm
tarafından
Evet cnm
tarafından
Ailesiyle oturuyor diye birazda bu rahatlik
Ayri olsa belki yine bisey yapar ailesine güveniyo anlasilan
tarafından
Ayrı olmak istiyor ama çabalamıyor ayrı eve çıkamıyoruz bende kadın halimle napiyim
0 oy
(582 puan) tarafından
Canim cok zor Allah yardimcin olsun benimki son model telefon kullaniyo ona rağmen  değil oyun sosyal medya whatssap  i bile yok tlf sürekli kizimda video çeker dirumumuzda  çok şükür ama tlflara  takılmasada  sorumsuz aklına gelmez bi ampul bozulsa  10 günde ancak alır hep yönlendiririm  bunlarda var yoruyo lar insanı hepsinin huyu suyu farklı benimki durumsuzluktan  değil tamamen  usengec olusundan  yoruyo  beni
tarafından
İşte en üzücü olayda bu kendileri evin babası ama bizim mi onları yönlendirmemiz lazım kendileri herşeyleri bilmeleri lazım
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun. Benim eşim de o oyunu oynuyor ama her zaman değil. Çok yardımcı oluyor bana her konuda oğluyla ilgileniyor işlerimi hallediyorum bana yardımcı oluyor. Ama sonra oynamak istediğinde de kirmiyorum oyna ama kendini kaptırma diyorum. Gerçekten de öyle oluyor..

İnsaAllah senin eşinde senin her şekilde yardımcın olur her konuda. Allah yardım etsin canım benim  ❤
tarafından
ALLAH razı olsun ALLAH mutluluğu evinden eksik etmesin cnm
(1,068 puan) tarafından
Amin canım benim. Allah senden de razı olsun insaAllah . Her daim mutluluk versin Rabbim ❤
0 oy
(285 puan) tarafından
Ya lanet olsun bu oyuna kız dikkat et orda çok kız âlemi var haberin olsun
tarafından
Benimki kızlarla hiç uğraşan birii değil cnm o konuda eminim o sadece oyun oynasın adam öldürsün oyunda puan toplasın tamamdır
(285 puan) tarafından
Ya gene hep vakitlerini alıyor o oyun
tarafından
Zaten herşey kız değilki 7 24 saat oynayıp bizimle eviyle ilgilenmemesi kız olayından daha beter
(285 puan) tarafından
Aynnen
0 oy
(640 puan) tarafından
Canım benim ya bu yun çok fena benim eşimde indirecekti asla dedim çok bağımlılık yapiyor allah sana sabir versin
tarafından
ALLAH razı olsun cnm seninkide iyiki indirmemiş göz kulak ol alışırsa bidaha silmesi zor olue
(640 puan) tarafından
Yok yok çok şükür öyle bir aliskanlimiz yok bizim akraba dedi i dır iyiyim dedi indirsemmi yok dedim  allaha şükür whatsaptan başka bisey kullanmıyoruz
0 oy
tarafından
Valla oyunu esim oynamiyo 

Hastanede akadaslari sürekli oynuyomus grup kurup. 

Sikayet etmek lazim oyunu haaa yuvalari yikacak dereceye gelmis bu oyun 
tarafından
Oyun çok büyük milyarlarca insan oynuyor şikayet etsek ne olacak
0 oy
(375 puan) tarafından
Ayni sknti yuzunden az once post actm. Bugun cnnet geldi kavga ettk gerckten
tarafından
Ben artık tartışmaktan bıktım ALLAH sanada yardım etsin kardeşim ne diuim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 424 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu