kac yillik veya aylik evlisiniz kac yasinda evlendiniz mutlumusunuz iyi ki evlendim diyor musunuz? sohbet edelim kizlar )
Bu saatte bu soruya cevap gelmez yat uyu bacım
12 yıl sevgiliydik erken tanistik lise 1.sinifta 6 ay önce evlendik çok şükür bitti hasretlik
15 yaşında evlendim şaun 19 yaşındayım ikinci çocugumu bekliyorum severek evlendim evlenmez olaydım varmı başka soru
2010 da sevgili olduk 2016 da evlendik.
Bazen pişman olur gibi oluyorum ama hemen fikrimden geri döndürüyo herifim çok şükür iyi ki evlenmişim.
Sevgililikte de evlilikte de bizi ayakta tutan o çünkü.
Başkasıyla evlenseydim kesin boşanmıştım şimdiye ☻
19 yaşında evlendim 7 yıldır evliyim ve hergun pişman oluyorum
21 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 kızçem var görücü usulü arada çatışmalar olsa dahi ilk günkü gibiyiz çok şükür
Gizlimiz saklımız olmaz asla aramızda
Allahima binlerce sukur severek evlendik bir bucuk senedir yani 20 aydir evliyiz 9 aylik hamileyim. Ben esimden raziyim Allahta ondan razi olsun hic pisman olmadim evlendigime dunyaya yine gelsem yine onla evlenirim 25 yasinda evlendim
Kizz gunaydin uymuyon mu sen
Ben gulcan esimle sakasina sevgili olmustuk ben tam okulu botirdim liseyi sonra onla sevgili olduk 1,2 gun sonra okuldan bizleri siniftan Portugala go derdiler sinir disi 21 gunlugune ben orda o kendi ulkesinde 1 ay ole gecti ben dondum sonra ne ogrenwyim ben.adamin 6 ci sevgilisi ama zaten pek umrumda degildi o onlarjn hepsini yavastan brakti bir ben kaldim.bende braktim. ama sonra yine birlikte olduk 4 ay kadar sevgiliydik sakasindan ane babam seni godmek istiyor dedi olur dedim 1 gorduler 2 ciye aldilar vallah anamadim.ne oldu ama sukur allaha iyis anasiyorus e bir kac kucuk kavga olmustur ama ne o banna kiyar ne ben ona ise gitiginde meseca gofret almis yarisini her zaman bana getorir cikolata almis yine getirir ayri olsak bile aksam geldiginde ver guzel kpcam 26.11.2016 evlendik kocamla.ama onu gercekten cok seviyorum.hani sakasina hersei olmis olsada ) 19 yasinda evlendim.suan 23 yasindaykm.nasipse 2 ay sonra ilk bebegimizi bekliyorus bu gun tam 7 aylik olduk ablasi ..
1,492,812 soru
24,391,773 cevap
349,343 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın