0 oy
493 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,185 puan) tarafından
Kızlar farmasi de yağ yakıcı kahve siparişi verdim. Kullanan varmı nasıl gerçekten eritiyomu. Bide nasıl kullandınız 

6 Cevaplar

+1 oy
(12,562 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Onun yerine beslenme düzenini değiştirsen biraz da spor ohh :D anacığım 15 kg verdi :D

(12,562 puan) tarafından
Kaç kg sun ki canım
(1,185 puan) tarafından
Boyum 1.62 kilom 65 70 arası
(12,562 puan) tarafından
Hımm anladım canım hedef ne ☺️
(1,185 puan) tarafından
Hedef 50 60 arası bakalım işe yararsa yazarım buraya :)
(12,562 puan) tarafından
İnşallah canım :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yediklerinw dikkat edip sporunu yaparsan etkisini görürsün ama yiyeyim yataym ni yandan yağlarım erisin. Yok öyle bsey :)
(1,185 puan) tarafından
İki çocukla nerde yiyip yatmak :))
0 oy
tarafından

Zayiflatan kahve mi varmiss??  :O

(1,185 puan) tarafından
Varmış kız baya yağ yakıyomuş
tarafından
Keskeeee  :))
0 oy
tarafından
Kiz hikaye onlar yaaa
(1,185 puan) tarafından
İnşallah hikaye değildir valla o kadar para verdim yani:D
tarafından
Kac para gı
(1,185 puan) tarafından
17 mi ne öyle bişeydi
tarafından
Hheee cok degilmis gı
(1,185 puan) tarafından
Çok değil ama işe yaramazsa çok para :D
0 oy
(90 puan) tarafından
ay sakin ha sakim en yakin arkadasim gecen yazin icinde aldi 2.fincani icmesinde acillik olduu fenalasti kalp carpintisi ypmis bas donemsi ve bayilma olmus zehirlemis o kahve
(1,185 puan) tarafından
Ayy keşge almadan sorsaydı buraya yaa:/
(90 puan) tarafından
iptal edilme.imkani varsa alma iptal et bnde alacaktm valla arkadasima oyle bi etki yapinc korktumm kim varsa uyardimm valla
(90 puan) tarafından
ama.ben zeynebin fortea cayi var ondan almayi dusunuyirum bebegim 3 aylik olsun cevremde kullanan olumlu etkisini fazlasiyla goren cok 1 kavanoz kulansm yeter diyet e sporla o cayla 10 kilo veririm diye dusunuyieum ki versem yeter bana
(1,185 puan) tarafından
Kız ben 5 kilo bile versem yeter fazla kilom yok doğumdan kalan bi göbeğim var sadece bnde o  kahveye başlayınca sporla birlikte kullanıcam inşallah bişey olmaz ama  senin dediğinde bakıcam bi
(90 puan) tarafından
aman dikkat et canm Allah korusun insallah bisey olmaz yaa olur bak.istersen okadar cokki cevremde.kullanan bi komsum. 2 kavanozda 95ten 75e dustu ustelik bi kavanoz zeynebin verdigi progtama gore 45 gun gidiyo yani mselaa  kavanoz 45 gun gitti ve sen 6 7 kilo verdin ozman ikinci kavaniz suresi dhafa uzatiliyo mesala 2 ay gdiuo cunku amac hizli kilo verip cabuk kilo almamak yavas yavas kilo verdirmeye vucutu birden kilo almasini.onluyo insallah bende bayram sonrasi siparis vercem ve 1 ay sonrada baslarim temuzda falan
0 oy
tarafından

Yaa kilo.aldiran kahve varmı hemserim:angel:

(1,185 puan) tarafından
Kız oda varmış :) farmasi de

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 293 göst.
15 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masum anne (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
8 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi.rna (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
+1 oy
6 cevap 262 göst.

Kategoriler

1,496,981 soru

24,454,189 cevap

354,222 kullanıcı

...