3.5 yıllık evliyim evlendigimden beri çok sıkı fıkı olmadık 2.5 yasinda kızım var 5 aylıkta oğlum kaynanam kızıma bayılıyor kendi kızı gibi davraniyor bunda sorun yol kızı olmamis kızıma aşırı düskun kızımdan 2.5 ay büyük eltimin oğlu var onuda çok sever ama oğlum icin doğduğundan beri sevmediğini dile getiriyor aralarında bir bağ olmadığını çok huysuz bir bebek olduğunu sevemedigini söyleyip duruyor bu durum artık canimi sıkıyor her gördüğünde oğlum icin ya burnu çok büyük diyor yada kulakları kizim birkac günlüğüne onlara gitti eşim sakayla karışık zeynebi alıp selimi size bırakcaz dedi ben onu istemiyorum selim çok huysuz bakamam diyip durdu bu durum artık canımı fazlasıyla sıkıyor bendemi sorun var onu bilmiyorum 5 aylık bir bebeğin bu denli dışlanmasini doğru bulmuyorum
Benimde eltimin 2 kizi var benim de 1 kizim var. Ayrim oluyo aralarinda kendisi de söylüyor zaten eltimin büyük.kizi icin o benim.ilk goz ağrım onun yeri cok ayrı diye. Bozulmuyorum olabilir. Aman ben kızımı kendime yaptm zaten hic kimse sevmese bile olur
İnşallah benim kaynanada benim cocuk icin sevemedim sevmedim der cok hosuma gider
Yaaa bu profil fotosumdakiyse selim çok tatlı neresi huysuzmuş. Yoksa kendini mi görüyor oğlunda kızzz aldırış etme boşver anne babası sevsin kuzuları yeter bea
413,271 soru
12,442,846 cevap
46,049 kullanıcı