0 oy
910 göst.
Aile kategorisinde (50 puan) tarafından

3.5 yıllık evliyim evlendigimden beri çok sıkı fıkı olmadık 2.5 yasinda kızım var 5 aylıkta oğlum kaynanam kızıma bayılıyor kendi kızı gibi davraniyor bunda sorun yol kızı olmamis kızıma aşırı düskun kızımdan 2.5 ay büyük eltimin oğlu var onuda çok sever ama oğlum icin doğduğundan beri sevmediğini dile getiriyor aralarında bir bağ olmadığını çok huysuz bir bebek olduğunu sevemedigini söyleyip duruyor bu durum artık canimi sıkıyor her gördüğünde oğlum icin ya burnu çok büyük diyor yada kulakları kizim birkac günlüğüne onlara gitti eşim sakayla karışık zeynebi alıp selimi size bırakcaz dedi ben onu istemiyorum selim çok huysuz bakamam diyip durdu   bu durum artık canımı fazlasıyla sıkıyor  bendemi sorun var onu bilmiyorum 5 aylık bir bebeğin bu denli dışlanmasini  doğru bulmuyorum :(

24 Cevaplar

0 oy
(2,891 puan) tarafından

Ben şu an kaynanamla konuşmuyorum ebedi küsüm yaptığı saygısızlıklar terbiyesizlikler Sürekli bizi yönetmeye çalışması ve eşimi bana karşı doldurmaya çalışmasının yanı sıra büyük ölçüde de evlatlarıma değer vermediği için ama oğlunun yanında değer veriyormuş gibi yaptığı için Buna sinir olduğumdan tamamen ilişkimi bitirdim Ben karnımdaki çocuğun düşük tehlikesi varken kanama geçirirken 21 aylık oğlumu 2 gün ayağımın altından alıp insanlık yapmak varken gitti kaynımın 3 yaşındaki kızıyla gezdi tozdu lafını söylediğim de resmen dalga geçti bende kayınpedere söyledim bu sefer beni şikayet ediyor diye kalktı Beni WhatsApp'tan engelledi

Bnde onu heryer den engelledim bu yüzden de evi taşıdım mahallesinden :) 
-Reklam-
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Benmki de gorumceminkini ustun tutuyor kizimi gostermiyorum oglum doguncada zaten gelemz
0 oy
tarafından
Bende ona göre mesafemi koyarım anlar yakın etmem çocuğumu birde açık sözlüyüm yüzüne derim 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kurban olsun...

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 619 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 637 göst.
0 oy
13 cevap 298 göst.
7 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu