0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cok sinirlendim ya sut pqrasini cekti bana dogum parasini sen cek diyor para daha 45 gun sonra yatacakmis annem guldeyim biliyor bendede para yok konuyu degistiriyo durmadan sinir oldum ya al digum parasida senin olsun dedim hem para yollamiyor bana hem sut paramida aliyor en son sinir oldum yuzugumu bozdum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öldüresim geliyor böyle adamları ya
tarafından
Amin canim bizde oyleyiz onlar yuzunden borc icinw girdik durumumuz yok esime zorla ev aldirdilar hemde harabe bi eve 300 milyar verdirdiler paramizi yediler daha neler neler
tarafından
Rabbim yardımcımız olsun artık
tarafından
Amin canim
tarafından
Cidden bunların derdi ne madem ailelerine bu derece aşıklar bizimle niye evleniyorlar bende de var birtane
tarafından
Bencede evlenmesin böyleleri benim eşim evlenmeden önce ailesine bu denli bağlı değildi evlendi benimle nolduysa sonra oldu ya sinir oluyorum
-Reklam-
0 oy
(5,158 puan) tarafından
Ohhh iyı yapmışsın valla. Aferin kız :)
tarafından
En son dayanamadim baktim surekli konuyi degistiriyor bende gittim bozdum hic dusunmuyor bu kadinda bes kurus para yok nasil yapiyor diye lafa gelince ben sizi mihtac etmem diyor geldigimden beri herseyimi ailem yapti artik yuzum titmuyor onlardan almaya
tarafından
Rqbbim bozmasin cnm
0 oy
(1,256 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın hakkını yerse öyle yaparsin
tarafından
Bende bozdum zaten lafa gelince kizim kisim demeyi biliyor ama ihtiyaclarina gelince baskasinin cocugu muamelesi yapiyor tocbe estagfurullah
(1,256 puan) tarafından
Para herşeyi olmuş desene
tarafından
Aynen ya artik onun agzina bakmaktan yoruldum keske okusaydim da ona mihtac kalmasaydim
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Doğum parasını senin gidip alman lazım
tarafından
Dogum parasi dahq 45 gun sonra yatacakmis ben annem guldeyim baru sut parasini cekmeseydi ben alsaydim parada vermiyor ancak almasin8 biliyor
(10,884 puan) tarafından
Süt parasını sen cekemezsin babanın çekmesi lazım çekti madem sana yollasın ahhhh bu düşüncesiz odunlar
tarafından
Dusunmiyor bak param yoktu bes kurus biseyler lazim oluyordu aliyordum para nerden geliyor nasil aliyon sormiyor bile biliyor annmler aliyor ya sesini etmiyor ondan sonra kimseye muhtac etmem numaralarina giriyor
0 oy
(140,627 puan) tarafından
Sebeb ne ki esinin hic parasimi yok 
tarafından
Ya tamam borclari var ama anasiyla bacisi yuzunden ben basta onu uyardim bak cok borcun altina gireriz altindan kalkamayiz yapma dinlemedi beni ben biliyordum bu duruma dusecegimizi istese parasi var sadece bana yok
0 oy
tarafından
Madem paranız yok ne *** yemeye evlendiniz ey erkekler
tarafından
Evlendik kendi borclarini odettiler parasini vermediler ondan sonra borc biter bitmez esime harabe bi evi 300 milyara aldirdilar gorsen kacarsin evden dimlemedi beni evi aldi gorumcem zaten luks evde oturmami istemiyordu kastane gitti harabe bi ev aldirdi esime kaynanamla bamkanin kredisini ode babam ode bitmiyor altinlarimi sata sata altin kalmadi en son bi yuzugumdu onuda sattim hakkim helal degil onlara
tarafından
Evlilik zor be güzel.insani bulmak çok zor allah yardim etsin
0 oy
tarafından

Belediyenin anons odasına girip tüm erkeklere küfür etmek istiyorum 

tarafından
Aynen canim ya benimde haykira haykira icimi.dokesim var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy