0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,259 puan) tarafından
Gerçekten artık anlaymyrm kızıma sürekli babaannelere gidelim mi dedeye gidelim mi diyor zaten virüs mirus dinlemedi gittik kaç kere yarın da çocuklar için dışarı çıkma olayı var ona da yarın dedenlere götüreyim mi diyor sürekli kızımın aklını celme derdinde ya aynı şekilde babaannesigilde öyle yataginiz hazır gelip kalcksnz kardeşinle falan yani bu kadar mı düşünürmüş ailesini gerçekten anlam veremedim ne yapacagimi da bilemyrm çocuğumun karşısında etkisiz kaliyrm sıkıldım artk ya sizinde böyle mi 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bir adam ailesini düşününce neden rahatsız oluyorsunuz babaanne dede bilmeden büyüsünler o zaman çok kızıyorum böyle konuşana kocan annesine kızını götürmek istedi diye amacı yaptın hemen gitsin annesi var gidiyor gitsin kıymet bilsin değer versin anne bu ya kaynanan da torununa gel diyince gelmek gitmek akıl çekmek mi oluyor evlendiniz adamlar taş dibinden çıkmadı virüs var diyorsun o zaman çocukları yarın sokağa da çıkarma o yaşa geldiğin de ki halini düşün gençliği bırak kenara ve de kocalar annelerini sevip adını zikredimce suç işler gözüyle bakmayın
(1,259 puan) tarafından
Ben tamamen uzak kalınsın demiyrm ki ama her şeyin bir dozu var zamanı var değil mi biz yine sırf ozlemesinler diye gittik kaç kez zaten dışarı da hiç çıkmadılar ikk defa yarın çıkacklsr temiz hava güneş alsınlar diye o da siz olayı yanlış anlamışsınız bence büyüünce elbet gitmek isterlerse gidecekler istedikleri kadar ama şu an onlar anne çocuğu küçükler yani
tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(29,596 puan) tarafından

Esin herşeyi basite alıyor belliki Allah hidayet versin 

(1,259 puan) tarafından
Ya da ailesinin torun özlemi ağır basıyor demek zaten şimdi benden dolayı böyle büyüsünler istediği yere gotiresmckms
(1,259 puan) tarafından
Amin inş
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Normalde bizde gideriz ama virüsten sonra gidemiyoruz malesef. 
(1,259 puan) tarafından
Biz gittik kaç kere bu gidişle daha da gideriz
0 oy
tarafından
Canım o kendine yakın tutma amacı, en çok bizi sevsin en çok bize gelsin onu istiyor kocan ve ailesi. Annenlerden çok onları sevsin istiyor 
(1,259 puan) tarafından
Canım benim annemlerle ben sık görüşmüyorum ki çocuklarınm da öyle yani onlardan sakınacak durum yok ama bizi çok sevsinler meselesi var evet
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Ne var ki götürsun cnm sende evde dinlen babaanne dede götürmek de ne var  annene baban yakın olsa sen götürmeyecen mi yatmaya yok de hadi ama eşim babama gidiyorum dediğinde al kızı da götür derim ufaick şeyler büyütup bence canınızı sıkmayın 
(1,259 puan) tarafından
Normal zamanlarda gidiyorlardı canm zaten bend e evde kafa dinliyrdm biraz onu sıkıntı yapiyrm ki ben ama su durumda guvenemem ki bir de sürekli bunun söylenmesi sıkıyor insanın canını
(12,770 puan) tarafından
Bosver söylesin dursun yakın mesafe ise Bi yer değmeden gitsin aha yasak kalkyo şükür
tarafından
Kız profil resmini ne zaman görsem haykırıyorum azamelia :D
(1,259 puan) tarafından
Yakın değil cnm kayınvalidenin demesi değil eşimin demesi benim tuhafıma giden yani resmen annesi ve babası için yapmış çocuğu ve bizimkilerle ben onun ailesi kadar sık görüşmem ona rağmen giderken binbir laf cekiyrn
(12,770 puan) tarafından
Bol bol gül sumeyra :)  gülmek güzel dır

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 398 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 417 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,259 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,566 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mlhcnt (13 puan) tarafından soruldu