0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Napiyonuz moralim bozuk biraz 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Canım önce bi sakin ol benim de tansiyonum çok yüksekti vucudumda  yoğun ödem vardı doktor bana da aynısını dedi zehirlenme olabilir diye test yaptılar zehirlenme çıkmadı ama her ihtimale karşı ertesi gün doğum oldu. Allahım sana da kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla..
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten ya inşallah fazla yatmazsın cnm rabbim acil şifalar versin buseyi ne yapacaksin
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Hemen virüs diye şartlama kendini yengem 2aydır hastanede yatıyor virüs bölümünde yatmıyacaksn ikinizin de sağlığından önemli değil hiç bişey maske eldiven kolonya dezenfektan al bişey olmaz inş belki de hemen düzelir geri gelirsin 

Üzülmen sni daha kötü yapıyor
0 oy
(164,039 puan) tarafından
Anaaaa ben cok uzuldum
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun cnm e sezeryana alsinlar direk zaten doguma ne kalmiski niye riske atiyolar
0 oy
tarafından
ALLAH yardimcin olsun canim INŞALLAH bi yolunu bulursun gecmis olsun
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Kiz benide aglatınn Allah yardimciniz olsun inşaAllah hep birlikte hastaneden en güzel şekilde cikarsiniz:((( dualarim seninle
0 oy
tarafından

Kuzum benim ya o nerden çıktı :'( of çok üzüldüm semosum rabbim şifa versin inşallah evlatlarını sana seni onlara bağışlasın. Buse büyük şükür kalır babasının yanında üzülme ne olur 

0 oy
(6,784 puan) tarafından
Ayy canimm benim semra'm bizi habersiz birakma ☹️☹️ Allah'ım yardımciniz olsun inşallah birşey olmaz meleğime de sanada

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 253 göst.
13 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (1,174 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 360 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,925 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 377 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,135 soru

24,353,788 cevap