Kizlar esimle gorucu usulü tanstk ama birbirimizi taniyip sevdikten sonra nisanlandik su an ikimizde birbirimizi çok seviyoruz 8 aylik evliyiz ama esime ne adıyla seslenebiliyorm ne de birtanem canm gibi seyler soyleyemiyorum sadece mesajlasirken soyluyorum ama o her zaman bana soyluyo gecen konusuda gecti ben gulerek ben sana oyle kelimeler kullanmiyorum dedim o da güldü sen ismimi bile söylemiyosun dedi cok içimde kaldi bu seyi nasil yenebilirim acaba
Zamanla alisirsn bnde diyemiyordum snra snra bianda oldu demeye gayret et bir utanirsn iki utanirsn sonra alisir dilin elbet
Ya canin bende senin gibiyim hatda bu soruyu burda acip yardim istemeyi duşunuyirdum varmi buna bir cozum acaba
Canım benim de aynı oyleydi şimdi canım cicim diyorum ama ismini hayatta soyleyemiom yabancı gelio bana;)
Aa sekerim icinden de mi gelmiyor hiç? seven insan sevgi sözcükleri kullanir
Canim hayatim aşkim vs aranizdaki yakinligi pekistirir. Cekinecek bisey yok ki o senin en yakinin artik, kocan, can yoldasin, hayat arkadasin.
Kocan Isten gelince hosgeldin hayatim diyerek baslayabilirsin mesela :)
Bence seven insan rahatca der ben iki yil sevgili kaldim bi yildir evliyim asla oyle cekinme olmadi icimden akiyo zaten o kelimeler soylemekte ne var ki isimle seslenmeyiz biz sadece aileler varken disarda toplum icinde isim kullaniyoruz evde de aramzda sorun varken dedigimiz oldu bi kac kere sanki tabancilastiriyomusuz gibi geliyo ikimizde kirgin oldgmuzu anliyoruz :)
Biz esimle iki sene sevgiliydik ve iki senenin hergunu neredeyse beraberdik gel görki 8 aylik evli olmama rağmen hala utaniyorum ama aşkım canım demekten değil üstümü değiştirirken yanimda olmasindan afedersiniz ama iliskiye girerken ışık kapalı olmasa utaniyorum zorla kapatıyorum ışık yokken beni görmüyor hissediyorum halbuki bu psikolojik yine görüyor ışık aciikkende hemen kapamak icin bahane buluyorum bu nasil gecer bilemiyorum
Bende gorucu usulu evlendim ama her kesin icinde askim benim bile diyorum cok iyi bir insan hic cekinmem bence sende 1-2 kere soylemeyi dene alisicaksin
Aaa kendımı gordum yemın ederım ya bu kadar mı olur aynı ben bn de ısmıyle seslnyorm askım dıyemıyorum dedım zaman degsk hissediyorum ya yuzum kızaryo esım de mutlu oluyo oyle deyınce ama dıyemıyorum esımde demez
Ayy bende öyleyim mesaja gelince yazıyorum ama yüzüne karşı diyemiyorum :))
Ahahah vallahi aynı ben:)) Ben aşkım diyemiyorum mesela. Canim yavrum derim ama aşkım çıkmaz ağzımdan nedense. Aslında demek istiyorum ama olmuyor yani
valla hayatim falan demiyoruz mesajda hersey deniyorda hitap ederken hepsi soylenmiyor. ben bazen minnosum diye sesleniyorum askim balim diyorum. ama yanimizda yiri varsa esimde bende isimle hitap ederiz bir arkadasim senin gibiydi canimla basladilar canim sunu verir misin canim bakar misin
Keşke hep böyle kalsanız size hayran kaldım keşke bende öyle kalabilseydim eşimle ..bu çok büyük bi saygı gerçekten saygı varsa sevgi de var huzur da var. Yitirmeyin bu duyguyu canim cicim olduktan sonra başka şeyler de oluyor istemeden tartışma esnasında ..anladığım kadarıyla tartışma demek şeye hiç olmamış sizde? ?? Maşallah :)
Ahhhh canım benim , biz eşimle dört yıl birlikte olduk, bu süre zarfında bende senin gibiydim fakat biraz zorlayınca birde aynı evin içine girince ister istemez insan alışmaya başlıyor,, ismi ile asla hitap etmiyorum, canım dediğim zaman kızıyor hatta birbirimize aniş babiş diyoruz =) bebeğimiz olmadan önce de öyleydik, biraz zorla kendini eminim bir kaç denemeden sonra sende farkında olmadan alışmış olucaksın
Şu anlık güzel bişey bence ben evleneli 8 sene oldu artık şakayla küfür bile Ediyorum eşime bi zaman sonra geçiyo zaten canım şu an tadını çıkar
Bende adıyla hitap edemem alışkanlık nerde olursak olalım aşkım deriz oda öyle 10 yıldır evliyim ama ilk zamanlardan beri böyle adını söylemek tuhaf bencede :)
Değişik bi durummus :) biz severek evlendik 2 yıl sevgiliydik.. Bende ismiyle hitap edemem o da.. Hep aşkım bebegime agzimiz alışmış misafirlikte yada insan içinde bile öyle. Daha yeni evlisiniz bence zorlayin sonrası cok keyifli olur :) hep demek istersiniz :) ama bi de kişiden kişiye değişir herkes sevgisini aşkım canım bici boco diye belli etmek zorunda değil tabi :))
Bizde aşkım.canım.bitanemler havada uçuşuyo adıylada hitap ediyorum kocam diyede sesleniyorum çok hoşuna gittiğini söylüyo. Bence senin eşininde gider hoşuna. O da bana yavrum der genelde benimde hoşuma gider :)
Canımla başla gerisi gelir:)
1,487,507 soru
24,317,011 cevap
345,113 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın