Kızlar alisamadimmi bilmiyorum 6 aylik evliyim 6 aylikta gebeyim ama annemden ayri kalmaya alisamadim esimi cok seviyorum esimden yana sıkıntım yok dusunur eder ilgilenir sever seviyorum ama annemlere gittigimde annemle oturdugumda mutlu oluyorum ama kendi evime geldigimde gizlice agliyorum keske az daha dursaydim annemle dun annemlerde kaldim annemle yatttim sanki zaman cabuk gecti bugun eve geldim yine agladim keske annemle birazdaha dursaydum ne biliyim ayru kalmak zor geliyor alisamadimmi bilmiyorum ama ayri kalmaya dayanamiyorum yanindan her geldiğimde evde agliyorum az daha dursayfim keske diye esimden pismanligim yok ama evlenmeseydim annemle az daha vakit gecirseydim annemin evi uzakta degil bana ama ne biliyim zor oluyor hep boyle mi olcak acaba anneme baya cok düşkünüm ben acaba ondanmi kaynaklanıyor bunu yazarken bile agliyom cunku ne biliyim ayri kalmak zor geliyo gidiyorum yanins cok mutlu oluyorum oturmak onla iyi geliyor yada diyorum zaman hizli gecmese diye eve gelme saatim geliyor eve gelince agliyorum napcmm yaaa :(((