kizlar 2 once anlatmistim iki ayri post acmistim.sikintimla ilgili ve ogun ben esimle.yatagi ayirdim halende ayri yatiyorum ogun konustum herdeye ragmen hatasini kabul etmiyi ve beni suclamaya devam ediyo iki lafinn arasi sen hatalisn diyo bnde eyse hatam soyle bileyim duxelteyim diyirum hic bisey diyemiyo sadece hatalisindiyo neyse esim hic umursamiyo hatta sanki hic bisey olmamis gibi yuzunde bi sikinti uzuntu ifadesi yok gibi davraniyo normalde daha once kendisyle.tartistigimda ytak ayirma degilde oturma odasina gelirdim.gece gerip gelip beni zorla yataga gotururdu gonlumu alirdi ama busefer hic oyle bisey yapmiyo hatta cok rahatt davraniyo ustelik iftara yemege gelmiyo.eve gece sahurda geliyo kendi yemegininyiyip yatiyo acaba beni surundurmeyemi calisiyo yani benimi ayagina bekliyo ama simdi bn adim atmis olursam hatam olmadigi halde bak hatasini kabul etti gelfin diyecek napayim ben ayri ytmaya devm edeyimmi kendisnn gelmesini bekleyeyimmi onun boyle rahat olmasi beni rahatsiz ediyo ama resmen bi evde iki yabanci gibiyiz :/ :(