0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu gun 1 aylık oldu kızım haftada 2 3 kere aynı saatlerde aglardı ama bu gun sabahtan aglıyo hiç susmuyo koynumda uyuyor yere bıraktıgım an tepinmeye başlasıb cığlığı basıyor nedendir acaba basına gelen varmi? Ayakta gezmekten belim koptu artk

7 Cevaplar

0 oy
(121,756 puan) tarafından

Normal cnm atak donemi oluyo hemen hemen ayda 1 kez ilk atak donemidir :ermm:

tarafından
Ne kadar sürer böyle
(121,756 puan) tarafından
En az 2 en fazla 4 gun
tarafından
Yandm desene. İNŞALLAH cabucak gecer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya geldi gelmedimi ne çektim üç ay rezene falan içir belki rahatlatır sirtina hafif masaj yap belki gazı vardır yada senin kokina alıştı 
tarafından
Amin kuzum. Aynen öyle benm  bebekliyim daha betermiş annem diyo sana benzedi kzın)))
tarafından
O zaman sen anana ne cektirdiysen sende çek :)
tarafından
Valla cekiyorum zaten sarilik desen oldu gece gunduzu karstırması da oldu her seyi benle ayni))
tarafından
Allah sağlık versin bı sure sona akillaniyolar canim sabırlı olmakda fayda var o sana muhtaç öyle düşün hep sabırlı ol sona çok tatlı oluyor cook
tarafından
Aynen öyle kuzu bazen sabrm tukeniyor uykusuz fln oldugm içn
0 oy
tarafından
Kolik mi canim saatler filan ayniysa hergün ayni saatte ağliyosa buyuk ihtimal kolik gbi
tarafından
1 haftada 2 3 kere aynı saatlerde aglardı kuzu bu gun sabah 7den aglıyo susmuyo oda oda gezıyorm o zaman uyuya kalıyo yere bıraktmda yine aglıyo
tarafından
Gazi filan cikariyomu kuzum
tarafından
Cıkarıyo ama cıkaranınca da aglıyo bu gun pek gazını cıkarmadı naptımsa olmadı az cokardı
0 oy
(12,524 puan) tarafından

%10000 gaz sancısı

Kıyamam ya:(

tarafından
Napa bilirim kuzu ya hıc susmuyo o agladıkca benimde aglıyasm geliyo artk
(12,524 puan) tarafından
Her emmeden sonra gazını mutlaka çıkar
Bacaklarını karnına ittir 5 sn tut 10 kez tekrarla
Karnına ve ayaklarına masaj yap
Emiyorsa sende beslenmene dikkat et gazlı şeyler yeme canım bir süre rezene, ısırgan otu çayı iç bol su iç
0 oy
(659 puan) tarafından
Atak donemine girmistir inalh tez atlarir biz 4 gece uyku uyumadik esimle rabim kolaylik versin 
tarafından
Amin kuzu tek basıma nasıl yapıcam bilmiyorum
(659 puan) tarafından
Vala benim esim yanimdaydi gece bazen o salardi ama yonede pert eti bizi rabim yardimcin olsun
tarafından
Amin canm cok saol
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bi çarçafla bağla koynuna kuzunu senin kokuna ihtiyacı var demekki. 9 ay karnında senin kokunla kalp atışlarınla yaşadı şimdi de öyle istiyodur :)
tarafından
Aglaması cok kotu ama sankı agrısı var gibi cıglık atıyo
0 oy
tarafından
Kendini anne karnında sanyor hala güven duyuyor benimde bebeğim 3 buçuk aylık o zamanlar bebeğimde öyleydi keşke bende hiç kucagmdan indrmeseydim şikayet etmeseydim bırak işi gücü sarıl bebisime canm

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 260 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 336 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 446 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 367 göst.