0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şu son 4 gündür tuhaf sekilde huysuz uykusuzu huzursuz gazi yok karni tok kakasini yapiyo suyunu iciyo bir yeri agrimiyo ama uykusunda bi saga bi sola done done agliyo uyuyamiyo. Surekli agliyo surekli agliyo huzursuz ama nedenn anlamiyorum. Sanki oglum gitti bambaska cocuk geldi. Nefes alamıyorum artik

12 Cevaplar

0 oy
(392 puan) tarafından
Kaç aylık şuan
tarafından
7 ay 15 gunluk
-Reklam-
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Ağrısı olmadığından emin olamazsın ki canm
tarafından
Eminim kiz cunki agrisi varken cok fenaydi asla ele avuca gelmiyodu doktora da goturduk zaten tahlil muayene yapti sorun yok
0 oy
tarafından
Uykusu yoktur belki canım zorlama oyun oyna yor öyle uyur dene istersen

Yada nazar vardır 
tarafından
Uykusu var ama direniyo kucagimiza alinca bizi itiyo agliyo surekli gece uykusundan da surekli uyaniyo aglayarak. Gece uykusunda mama yer uyurdu smdi sabaha kadar miz miz
tarafından
Dış dönemi olabilirmi benimkide dış zamanı öyle yaptida
tarafından
Alt disler patladi ust disler icin de erken daha kuzum ama erken cikarmi ki ya atak haftasi da degil baktm da
tarafından
Canım benim oğlumun ilk üst sağ sonra iki alt sonra üst sol çıktı belli olmuyo yani
tarafından
Anladm o zaman kesin dis ya. Dis granulu aldirdim verdim gece rahat uyudu
0 oy
(940 puan) tarafından
Benimkide melek di şimdi çok kötü hep ağlıyor geceleri özelikle annem gile gelmiştim nazar mı oldu Anlamadim ki 
tarafından
Nazara inanirim okuyorum da hep birazdan da banyo yaptrcam
0 oy
(121,756 puan) tarafından
Ataklar baslamistir kiz
tarafından
Evet ilk 4 ay ataklarini yasadik ta 7 ay 15 gunluk bu hafta arak haftasımi hic bakmadm valla inan aklima bile gelmedi :D
0 oy
tarafından
Alerjisi olabilir mi kuzum. Benim oglanda 6 aylıkken gece sağa sola dönerdi sürekli ama sürekli götürdüm alerji şurubu vermişti ki gelmişti o
tarafından
Hmm nasil yani bir yiyecege alerji oldugu icin mi boyle huysuz ki
0 oy
(20,070 puan) tarafından
Yerini bi değiştir beşiğini filan bi bak istersen
tarafından
Benimle yatti yine ayni yataga suruyo yuzunu saga sola donuyo uyurken bile
0 oy
tarafından
Atak olur diş olur bir yeri agrıyor olabılır canım 
tarafından
Canım cocuga gore degısır valla
tarafından
Haklisin kuzum dis granulu aldim verdm rahat uyudu
tarafından
Rabbım sifa versin canim ınsallah
tarafından
Saol tatlimm
tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Canm ayni durum bizdede var 68 gunluguz doktora goturdim kolik bebeginjz dedi 6 ay dan sonra hafifler dedi. Bizde cok.gaz problemi var surekli.inliyi kafasini surekli.besikte saga sola vuruyo aksam 6 da aglamaya bi.basliuo sabaha kadar gecem gunduzum karisti artk ins sizinki gecici biseydir
tarafından
Dogdu dogali masum sessiz dir uyur yer uyur yer oyleydi smdi 7 ay 15 gunluk 4 gundur boyle
tarafından
Canm bi doktora gotur istersen diş ckkariyo olmasn ya damaklarini kontrol ettnmi
tarafından
Goturdm de tahlil ve muayene etti bisey yok dedi alt disleri patladi yan ve ust icin erken ama erkend e cikiyo olabilirmiki
0 oy
(748 puan) tarafından
Kac aylik dis cikartabilir 
(748 puan) tarafından
Damaklari kizar canim kasinir soguk bisi ver eline dislerine sursun
tarafından
Ust ve yanlar icin daha erken diye hic dis olaeak dusunmemistim kuzum oyle deniym bi
(748 puan) tarafından
Canim bebek butun dislerini tamamlayana kadar huysuz olur chnku kiİzim hep cikardi azi disler kaldi bi ateslendi hastanede yattim hastanede patlatti rahatladik cok sukur bitti
tarafından
Insallah bende rahatlarm ya smdi dogdu dogali masallah akilli uslu bebekti ya rahata aliskindim 4 gundur gece gunduz agliyo uyumuyodu daraldim :D
(748 puan) tarafından
Anliyorum seni insanin eli ayagina dolaniyor atesten cok cekmis biri olarak ilk kizim havale gecirdi bunda tecrubeliydim allahtan ateslnince hemen hastneye musadeye aldryorum kafam rahat orda iyi ediolar eve getiriryorum
0 oy
(379 puan) tarafından
Kaç aylık canım bebek ben çok uysuz olduğu dönemde senin yazdiklarin gibi herşeyi tam ama susmadigi zaman onu yıkıyorum sonra bebe yağı ile heryerini ovuyodum ama 1 saat falan masaj yaparak ağrısı varsa orayı ovalarken anlarsin yavaş yavaş oda sıcaklığına dikkat et küçükse usutmesin sonra doyurdum rahatliyodu ama bayosunu falan iyice mesaj yaparak yaptır çok böle uyuttugum oluyordu bide odayı değiştir havalandir belki karanlık ister 
tarafından
Korku ve nazar icin 11 kez kureys suresi oku ufle dediler valla okudum suan uyuyo misil misil insallah duzelir
0 oy
tarafından
Nefes alamiyomusun dur bismillah kız :) zaman zaman bebekler değişir hergun aynı olmazlar bizimkide birgün farklı diğer gün daha farklı
tarafından
Nefes alamiyorm derken dogdu dogali rahattim sakin bebekti yer icer uyurdu smdi boyle yapinca daraldim kiz valla

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 446 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 260 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 476 göst.
20 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 376 göst.