0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (579 puan) tarafından

Merhabalar bebegim 43 gunluk cok gazi yoktu ama biogaia basladik kakasini her mama yiyisinde yapardi simdi hic yapmiyor aksam 8de mamasina 5 damla biofaia koyuyorum onu icince yapiyor hemde asiri yapiyor sirtina kadar cikiyor 3 gundur boyle biogaia yi 10 gundur falan kullaniyoruz bu kaka azalmasinin damlayla alakasi olabilir mi cocugun duzenini biz mi bozdukki damla vererek bu arada mama arti meme olarak besleniyor

6 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Evet bazı bebeklerde yan etki gaz yapar canım acile götür lavman yaptır damlayı bırakır 
(579 puan) tarafından
Kakasini yapti rahatladi uyudu canim ilac degil probiyotik dediler gazsiz cocuga kotuluk mu yaptimki
(89 puan) tarafından
Bence de kötülük yapmışsın hem ona hemde kendine eziyet etmişsin yılan deliğine çomak sokmuşsun dertsiz başına dert almışsın :)) kesin ilk çocuk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gazi yoksa neden verdin canım 
tarafından
Verme ozaman canim bu kez çocuk ilaca alışır araştır rezene falan verebilirsin sende icebilirsin doktora danis yinede
(579 puan) tarafından
Simdi bianda birakinca kakasini nasil yapcak diye dusunuyorum acaba damlami yapti yoksa mama ictigi icin mi oldu bilemiyorum
(579 puan) tarafından
Bide ilac degil probiyotik dediler ona guvendim ben
tarafından
Yani çocuğu alistirma bence canim sen bilirsin ama
(579 puan) tarafından
Haklisin canim bende tedirgin oldum doktoruna mesaj attim
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Karnını zeytin yağıyla ov poposuna da sür. 
0 oy
tarafından
Bi nevi damlaya bağımlı etmişsin gibi. Mamasinin icine 1 cay kaşığı zeytin yagi ekle ara ara. Yada direk ver damla vermek yerine. 
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Bebekler ilk 1 hafta full kaka yapar sonra 2 güne veya 3 güne bu bazen 5 /6 güne de çıkabilir. Korkma. 1 haftaya kadar normal görüyorlar. Ilaç kullanma taraftarı değilim zorunlu olmadıkça. Sana tavsiyem mamasını içtikten sonra 1 çay kasığından biraz daha az zeytin yağı ver ben o şekilde çözdüm kaka sorununu( çocuk cerrahi tavsiyesiydi). Gazı için de çörek otu yağı kullandım. Ne zaman gaz olsa çay kaşığının ucuyla veriyordum ve ayaklarını elma yağıyla yagliyordum rahatliyordu hemen. Aklında bulunsun. 
0 oy
tarafından
Gazi yoksa verme alışması gaz olduğunda verirsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
12 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YagizinAnnesi (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 480 göst.

Kategoriler

1,439,895 soru

23,671,961 cevap

309,626 kullanıcı

...