İlk başta anlattığım şeyler size şaka gibi gelebilir ama hiç bir şey şaka değil keşke şaka olsaydı. Yemin ederim her şeyden çok isterdim. Arkadaşlar 1 khaftadir rüyamda üç harflileri görüyorum siyah giyinmiş bir şekilde ve ağzım yüzüm yara doldu korkudan. Her seferinde musallat olduk falan diyorlar rüyamda ses duyuyorum bu şekilde. Korkuyorum evde zaten tek durmuyorum ama artık tek başıma bir oda da uyuyamıyorum. Eşim geçen hafta karantina yokken markete gitti akşam sigara almaya ben evde tektim kızımla. Işıklar açık TV açık kızımla oturuyordum tam arkamda bir şey hissettim bakmaya cesaret edemedim fakat o an hissetim saçlarım elektrik çarpmış gibi kabardı birden. Arkama bakamadım. Dün de eşim evdeyken tuvalete girdim tuvaletin içindeyken ışıklar yanıp yanıp söndü bir kaç kez hatta şok oldum koştum eşimi çağırdım oda gelip baktı ampul patlak dedi. Bugün sabah tuvalete girdim ışıklar gayet güzel yanıyor eşim de fark etti bu durumu. Korkuyorum vesvese veriyorlar buna eminim çünkü hiç aklımdan çıkmıyorlar sanki evde tek kalsam gelecekler. Benim ne yapmam lazım