Kizlar internetten alışverişe hiç güvenmiyorum ama çıkamıyorum disari çocuklardan dolayi en güvenilir nerden alışveriş yapabilirim sizin aldığınız bir site var mı yardımcı olur musunuz soobe nasıl mesela
Soobe icin dün cok fazla olumsuz yorum okudum iade paralari geri yatirmiyormus sanirim kac kisinin sikayeti vardi.ben de almak istiyorum biseyler bakinip duruyorum ama bulamadim ben de
Civil veya lcw den alabilirsin oralarda guvenli canim
Civil e bebek lcw filan aldim internetten. Ama duymadiqin markalarinkini alma cem bebe diye bir siteden aldim ben 3 parca uyqundu baya bir. Ama döktu renkleri salasık boyle agzi qozu bi yere qiden takimalr geldi elime yikadim utuledim oek icime sinmedi ama naoalim aldik bi kere. Yani markalasmamis bisey alma elinle malini ellemeden filan.
Ben e bebekten aldim canim
Canım valla hepsiburadadan toplamda 5 6 milyarlı eşya aldık. Şifonyeri sallanan büyüyen beişiği bile.
Bir kere bile sorun çıkmadı.
Bu arada soobeden aldığım zıbın falan bar birsürü kumaşları harika .
Carters te çok güzel . ben çok beğendim.
Ben n11 den alis veris yapiyorum ve orda baktiklarimin aynisi geliyo farkli degil ve faturasida geliyo istersen degisim de yapabiliyosunuz ben n11 uygulamasindan memnunun ama sizin tercihiniz
Bebişmoda var. Ama soobbee de iyi
Civil trendyol e bebek
Canım ben bebegen bebecimo ve bebiş modadan aldım herşeyini çokta memnun kaldım kalitleri çok iyi
Peki kızlar 4 yaşında oğlum var onun için nerden alabilirim bebekler için varda 4 taşıdın kıyafet satan siteler varmı memnun kaldığınız
412,695 soru
12,425,542 cevap
45,461 kullanıcı