0 oy
596 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Velayeti siz mi iistiyerek babaya verdiniz yoksa mahkeme mi karar verdi çocuk kaç yaşındaydı ve çocuğu görmemeye nasıl alistiniz

7 Cevaplar

0 oy
(1,255 puan) tarafından
Bi anne çocuğunu görmemeye alışamaz allah büyük konusturnasin
(1,255 puan) tarafından
Kaç yaşında oglun
tarafından
10 aylik
(1,255 puan) tarafından
anne babayı seçebilene kadar kesin sende sen istersen tabi
tarafından
Ben istiyorum canım mahkeme sana vermez deyince korktum
(1,255 puan) tarafından
Hayır o bebek sana muhtaç hala öyle bisey olmaz
-Reklam-
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Görmemek derken ne olursa olsun asls bırakma 2 haftada hı görme izni oldukça git gör 
tarafından
Kastettim o arada gorememk  neye göre anneye babaya veriliyor biliyor musuniz
(12,776 puan) tarafından
Anlaşmalı olursa verirler anne durumu yoksa belki lehine haki bakamaa bu çocuğa diye ispatlar ise vermez sen en iyisi avukat ile görüş
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Bebeğin 10 aylık mış yorumda gördüm. 7 yaşından küçük çocuk  yüz kızartıcı bir durumu yoksa anneye verilir. Anneye daha çok muhtaçtır. 7 yaşından sonra da çocuğun pedegog eşliğinde kimde kalmak istediği sorulur. Hakim ona göre karar verir
tarafından
İçim rahatladı şuan bebek ama isim yok çalışmıyorum o yüzden bana vermezler diye korktm
tarafından
Isinin olmamasi bsey degistirmez hatta bunun icin hem kendine hem bebegine nafaka da alabilirsin
(7,935 puan) tarafından
Hakim işe güce bakmaz canım şuan çocuğun anneye ihtiyacı olduğunu düşünür, ekonomik durum için de babayı vereceği nafakayla sorumlu tutar arkadaşın da dediği gibi. Eşin işin yok çocuğu bana verirler diyorsa inanma seni boşanma dan caydırmak için bülöf yapıyordur
0 oy
tarafından
Valla benim abim eşini başkasıyla bastı buna rağmen çocuğu anasına verdiler 
tarafından
O zaman bana verirler velayeti
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Cocuk nekadarlik onada bagli biraz tabi anlasmali olursa annede kalir bebekse annede kalir bakacak durumun olmasi gerekiyor ama calisiyosan falan sana verirler tam olarak konuyu bilmiyoruz tabi
tarafından
Bebek ama isim de yok aileminde durumu yok
(1,114 puan) tarafından
Bebekse sana verirler merak etme anneye muhtac bebekler yalniz bosanmakta kararlimisin yuva kolay kurulmuyo bilmiyoruz tabi yasadiklarini ama belki duzelcek biseydir
0 oy
(9,802 puan) tarafından
Hayırdr cnm?
0 oy
tarafından
Ben mahkemede çocuğun kimde olması ile ilgili karar hazırlıyordm mahkemeye. Eğer annenin yüz kızartıcı suçu yoksa bakabilecek durumda ise genellikle annede kaliyordu
tarafından
Çalışmadım için vermezse diye tereddute düştüm
tarafından
Ailenin yanında olursan çocuk çok küçük olduğu için senin yanında olma ihtimali yüksek . Ya bir işe gireceksin velayet alana kadar en azından gecici

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 751 göst.
7 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 298 göst.
31 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 276 göst.
25 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 752 göst.