0 oy
852 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

dogurana kadar yatan hamileligini prenses gibi geciren mi? yoksa temizlik is guc yemek durmadan habire evde ugrasan mi:( 

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öğrendiğimde çalışıyodum doğumdan 1 hafta öncesine kadar da çalıştım tek tatil günümde de eve temizlik yapiyodum ama olsun yine de cok ozledim
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
Köle gibi çalışıyorum bende 4. Gebelik olunca ve evdekilere de bakmak zorundasın öyle işte tempolu geciyo aman ben ztn oturunca rahat batan bı kadınım illa bişey cikaricam
0 oy
(17,257 puan) tarafından
Ne prensesi kız nerde o günler. Karnın burnumda iken ocak ayıydı çıkıp balkonu yıkamadım diye kaynanam demediğini bırakmadı bide prenses gibi mi geçecek hamileliğim
0 oy
(76 puan) tarafından
Durmadan ev işi temizlk yapardim
0 oy
tarafından

İlk kizmda prenses gbiydim :Dikinci kızıma hahamilyim temizlikten elimi cekmiyorum bayramdaki yasagida değerlendirip dip köşe temzlik yapcm doğuma çok birşey kalmdi temz eve gelsin kuzucuk ☺

0 oy
(1,436 puan) tarafından
Hep yatandm saat 2lere 3lere kadar çk güzeldi of of çk özledm
0 oy
(1,251 puan) tarafından
7. Ayıma kadar normal isimi gücümü tuttum yemeğimi falan yaptım sadece temizlik yaparken koltukları kaldirmiyodum vs dikkat ediyordum. 7. Aydan sonra ağırlasmaya başladım çok ayaklarim elim yüzüm sisiyodu hep daha dikkat ettim 9. Ayda zaten kimseyi gözüm görmedi :Dd
0 oy
(442 puan) tarafından
Bırak hamilekigi lohusaligimda bile prenses olamadım hastaneden çıktım gece on buçuk makineye camasr attım  sabah kahvaltini hazırladım yemeğini yaptım hatta kayın kayinvalde beraber yiyoz onlar geldi annem 3 günlük lohusayken ağzıma **** yemekte esime tenceri getrrmisin Dedim diye kayinvaledem alınganlık  etti problem çıktı  11 günlük lohusayken eltim ve çocukları 4 tane şehir dışından kayinvalideye geldi yemeği yaptı ama bulaşık yerleri süpürme işini benden beklediler tam bir prensestim yani 
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Son aya kadar  kendi evimdeydim Allah razı olsun son aylarimda kaynanam baktı hiç bireye elimi surdurmediler bol bol yürüttüler 
0 oy
(847 puan) tarafından
2. Cisi.  Gurbet elde ne prensesi kimsem yanimda yokki. Ama allah razı olsun eşim yardim eder 
0 oy
(12,521 puan) tarafından

İlk kızımda prenses:D

İkincide kül kedisi :D

0 oy
tarafından
Tam 9 ay yattım yattım yattım:))yemek ye uzan yemek ye yat banyo yap yat o bendimm :)))simdi oglum var 1 yasinda 1 yıldır uyku ne bilmiyorum  asla:(
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Keşke ayaklanabilseydim ilk yavrumu rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim o yüzden yüksek riskli gebelerdendim serklaj oldum yatarak geçti evde bile yürümekten korkar oldum valla dısarda yürüyen evde işini yapan hamilelere çok özendim hep ama allahıma şükürler ılsun yavrumu aldım kucagıma herkes kendünde olmayanı istermiş öyle bir şey bizdekide
0 oy
tarafından
Ilk 2 ay yattim dusuk riskim vs vardi sonra evin her isini yaotim kimseden yardim almadin
0 oy
(12,573 puan) tarafından

Ahh 25 haftaligim hala piremsesler gibiyim yatiyorum :D

0 oy
(111 puan) tarafından
Sabah 5.50 de evden çıkıp günlük 140 km gidip gelip akşam 18.00 da evde olanlardandım. Yolda ölüp ölüp diriliyordum. Eve geldiğimde yemek yoktu. Üstüne bide yemek yapmaya uğraşırdm. Çoğu zaman da yemek yapamazdm yorgunluktan yumurta kırıp yerdim. Çok zor günlerdi. 
0 oy
(961 puan) tarafından

Ayy valla çok bulantı çektim o yüzden hiç kalkamadım başlarda yaza doğru biraz daha iyiydim ama yine yattım kızım doğana kadar yatmışım yaa :) temizliği de sağolsun eşimle yaptık 

0 oy
tarafından
Uyuyan uyumayı da çok seviyorum 
0 oy
(15,641 puan) tarafından
Valla hiç durmadım yerimde. Riskli bir gebelik değildi , perde astım , halı sildim , duvar sildim , cam sildim. Hatta gece suyum gelmeye başladı ben kalktım çamaşır falan katladım , bulaşık makinasındaki kapları dolaba yerleşirdim , eşime yemek hazırladım. Durmak nedir bilmedim.
0 oy
(659 puan) tarafından

Ugrasma zorunlulugum yoktu ama doguruncaya kadar yapabildigimi yaptim sanci geliyodu bana ben once kocama yemek yaptim sonra oturdum 2 tepsi kurabiye yaptim pisirdim firindan aldim koydum kaplarima doğuma gittim dogumdan sonra kaynanam ebelerle oturup yemoslerdi  :D 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 204 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 135 göst.
19 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (801 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 256 göst.
+1 oy
52 cevap 448 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde FilizEymen (8,348 puan) tarafından soruldu

408,630 soru

12,279,159 cevap

37,830 kullanıcı

Kategoriler

...