0 oy
643 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (771 puan) tarafından

Bi kaç önce test yapmıştım çıkmamıştı ama yawaştan belirtileri farkettim en büyük belirti midemin bulanmasıydı öncekinde de 8.haftada başladım 9.aya kadar kusmuştum. Neyse elimde son bi test kalmıştı ve dedimkii bayram sabahı yapıcam çıkarsa çıkar fln. Yaptım çıktıııı. 2.kez anne olucam ben :D. Şimdi diyorum kiii acaba eşime bayram kutlayıp fln hemen mi desem o kimseye çaktırmasa fln yoksaa başka bi şekilde mi söylesem ne yapsam sizce yani ilkinde dışarıda fln çok güzel bi süpriz yapmıştım eşimi fln kameraya çektirmiştim fln herşey hala kayıtlı yani 2. Çocuğumda aynı düzeyde bişi yapim diorum haksıklık olmasın die :D bu arada sanırım mide bulantımdan çokda fazla saklayamam gibi gelio. Şuan dayanamıyorum meselaaa

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam gel sana bayram harçlığı bayram hediyesi aldım diye eline turustururdum testi :Dddd
(771 puan) tarafından
Ama nasıl video çekecem ki onu bende düşündüm de bide kalabalıkız baya yani bayram die değil normalde de öyle
tarafından
Birine versen yada yatak odasına bir yere sabitlesen telefonu olmaz mı kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah :) ilk bebiş kaç aylık
(771 puan) tarafından
Bi ayar çekicem bakalım birine veremem önce doktora gitmem lazım :) ilki 21 ayın içinde canım ağustostta 2yaşına girecek inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun cmm 
(771 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yaa :)
0 oy
tarafından

Elini öptr harçlık niyetine testi ver eline asfgjk:D :D ay hayirli olsun rabbim.sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

(771 puan) tarafından
Ay şimdi yapim desem çocuk uyuyo bu kesin uyandırır onu :)) ama muhtemelen öle yaparımm ya amin canım teşekkür ederim
0 oy
(5,052 puan) tarafından

Telefonu bir yere sabitle videoya alsın bebeklik ayakkabıları vardır illa ki ev de not ile üstüne merhaba babacığım yazabilirsin:angel:

(771 puan) tarafından
Ay busefer eşim o ayakkabıların ilk bebeğin olduğunu bildiği için biraz şaşırtabilir :))
(5,052 puan) tarafından
Şaşırsın zaten canım maksat mutlu ve ilginç hediye vermek :D Yasak olmasa bir çift yeni alırdın ileride benim olursa öyle düşünüyorum çok hoşuma gidiyor :) İlkin de süpriz yapamadım hastaneye benim ile birlikte gelmişti :D İçim de kaldı :))
(771 puan) tarafından
İlkinde öğretmenler günü bahanesiyle bi bi restoranda canlı müziğe gitmiştik orda  önce bi şarkı istemiştim bana bir masal anlat baba söylesinler tam da osırada garsonlar gelsin demiştimbi pasta siparişi verip yanına yazdırmıştım beni çok sev ama anne mi daha çok sev diye ve garson da kameraya çekiodu o an şimdi ilkini böyle kutladıktan sonra bunda da özenmemişim heves etmemişim gibi olsun istemiyorum
(1,714 puan) tarafından
Vallahi yazınızda o kadar cok duygulandım ki inan gözümden yas geldi. beni çok sev ama anne mi daha çok sev diye bu yazı beni cok duygulandırdı. Rabbim saglık huzur versin cnm
(771 puan) tarafından
:) yaa gerçekten mii :) aminn canım hepimize inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim hayirli bayramlar ❤❤
(771 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım yaa :)) seninde bayramın mübarek olsun :)
0 oy
(1,834 puan) tarafından

Ayyyy ne güzel cifte bayram yapın kuzum hayırlı ugurlu olsun :D

(771 puan) tarafından
Aynen canım ya çok teşekkür ederim :))
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Ne güzel cnm.cifte bayram rabbim.hakkinda hayırlısını versin sağ salim al kucağına ınşaallah 
(771 puan) tarafından
Saol canım çok teşekkür ederim :))
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Bayram hediyeni almisin bile sen :)
(771 puan) tarafından
Aynen canım yaa :)
0 oy
(4,175 puan) tarafından
Hayirli olsun canim 
(771 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım :)