0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
şimdi kocam beni sozde çok sever sürekli bulunduğum heryerde öper saçımi koklar.aferdersiniz çok özür dilerim  hergun birlikte oluyoruz .küssem barisana kadar pesimde.Ama annesine gelince sus pus mesela bugün ben doğum yaptım  45 gündür bebeğim kuvezde  1 yaşına girince şalvar alacam dedi. bende yok dedim.kaynanam ona ben karar veririm dedi.Annesiyim dedim oda ben babaannesiyim dedi.Esim hic ses etmedi.boyle şeylerde ses etmez annesi iş yapsın yaptığı 3 inek sagip sut kaynatmak  geri kalan isler benim yoruldum dedin dilen bana yardım et   der. ben yapsam desem yoruldum ne yaptın der.annesini öyle bir etmiş kadın bugün göründen 3 çocuk olsun dedi bende 1 yeter dedim .kaynanam 3 olacak bir olursa kalk baban evine gidersin  dedi.

6 Cevaplar

+1 oy
(47 puan) tarafından
Yani şalvar konusunda biraz abartmışsın kadinin içinden gelmis almak istemiş tamam desen ne olacak hosuna gitmezse giydirmezsin annesi sen degil misin sonucta. Ama senin yapacagin cocuga da onun karar vermesi sacma. Bir de babanin evine gidersin ne demek gozunu seveyim. Esin bir sey soylemedi mi babanin evine gidersin diyince?
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Kalk babanın evine git mi ona sen karar veremez sin haddini bil diyeydin oğlunu kendine alacaksan buyur 3 çocuk sen yap de 

Ben tepkimi koyardım eşimden beklemez dim o anası çünkü daha fazla haddini asmadan hallederim ben babannesihim dediğinde anası varken başkasına laf düşmez derdim 
0 oy
tarafından
Nerde yaşıyoruz ya hangi kafadan bunlar o nasıl laf öyle Allah islah etsin o kaynanayi
0 oy
tarafından
Esin sana ilgi gösteriyor sevmek değil o sevse seni savunur arkanda olur 
0 oy
tarafından
Sen yat altinada sen dogur deseydin pislik kadin ya o kadar dogurmaya merakliysa kendi 8 10tane dogursun
0 oy
(1,346 puan) tarafından
O nasıl kaynana afedersik s.k onamı giriyoda cocuk sayısına o karar veriyo ağzına s.çarm haa

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 828 göst.
0 oy
41 cevap 1,891 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 992 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,418 soru

24,385,758 cevap

348,998 kullanıcı

...