0 oy
1,903 göst.
Aile kategorisinde (3,744 puan) tarafından
Görümcem bana onca kötülük etti iftira attı namusuma laf etti neyse eşim ablası ile konuşuyo ben konuşmuyorum görüşmüyorum eşim o benim ablam ben ondan Vazgeçmem dedi senden de vazgeçmem dedi sen görüşmek istemiyosan görüşme dedi ama her ablasına gittiğinde eşimden sanki soğuyorum çünkü ablasının bana yaptıklarını kabullenemiyorum:( ben ablama gıdıyorum dediğinde yüzüne bir şey demiyorum ama gün boyu çok kötü oluyorum sizce normal mi bu ben mi abartıyorum

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende de öyle bi görümce var konusuyorum ama mesafeliyim sevmiyorum o da beni sevmez. Ama eşim konuşur kardeşi sonuçta. Ve dediğin gibi konuştuğunda canım sıkılır benim de 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normalde olsa tabiki görüşür sen kus olabilirsin karisma derdim ama namusuna laf ettiyse iftira attıysa eşinde tepkisini tavrını koymalıydi 
0 oy
(19,013 puan) tarafından
Namusa laf atılmışsa eşinizin gitmesi hiç doğru değil. Ben de gıcık olurdum böyle bir durumda. Benim annem için de babannem halam ne iftiralar attı. Namusuna değilse bile neredeyse ona yakın bir iftira attılar. Ben babamın bile senelerce annesinin kardeşlerinin ağzını kapatamayışını affedemedim. En sonunda ağızlarını ben kapattım. Bence siz haklısınız. Eşiniz haklıyı haksızı ayırt etmeyi bilmeli. Görümcenizin dediği laf ***** manyak gibi bir laf değil önemli bir konu. Eşiniz ve siz öyle bir şey yapmalısınız ki Karşıdaki kişi bir daha böyle birşeye cesaret edememeli.
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Anlaşamasan da görüşmesen tamam da namusuna laf atmış orada bence iş değişir canım. Eşinin görümcene özür diletmesi sanki doğru olurdu. Haklısın sinirlenmekte bence. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 836 göst.
24 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Yuska (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 347 göst.
8 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 668 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eslem sena (836 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,868 göst.