0 oy
825 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kizlar 37 haftaligiz sabahtan beridir duzensiz bel  ağrılarım vardı son bi kac sattir yoktu ama simdi gene başladı ve kesilmiyo sizce dogum sancisimi ha bide afedersiniz ama dun cok yogun rahimde baski ve batma vardi bugunde ara ara oluyo  bilgileriniz lazım 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Kizlar bi el atın ya 
-Reklam-
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Benimde bi ara öyleydi .. hastaneye gittim bana bebek aşaga gidiyo dedi canim ilk bebekte anlamak zor

Diyolardıki banyo yap gecerse dogum sancisi deyil.. gecmese dogum sancisi.. Allah yardimcin olsun
tarafından
Cok sagol canım  denicem hemen 37 haftadayim yazmayi unuttum eminde olamadim soruyum dedim
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Canm bnmde kasilmam yoktu ve sancim cok cok azdi bn yinede gtmek istedm oyle batma filanda olmadi
tarafından
Sagol canim  Allah razi olsun 37 haftadayım bende  bi duş aliyim o zman  sanci devam  ederse bende gidicem
(1,312 puan) tarafından
Hayrlisiyla kucagina al ins canm ne yaptm gttin mi dr
tarafından
Yok canım  azaldi gecti valla değilmiş
(1,312 puan) tarafından
Iii canm daha 37 haftalikmis birz daha du4sun icerde :D saglicakla zamaninda dogar ins
tarafından
Insallah canim Allah razi olsun sanci gene basladi gittim bu sefer acilma falan yok dedi sancida yokmus bide haftaya gel dedi ama hala belim agriyo oyun oynuyo galiba sıpa benle :))
0 oy
tarafından

0 oy
(63 puan) tarafından
Doğum sancısı düzenli aralıklar la gelir geçiyor sa değil-dir 
tarafından
Yok taktirmam oyle bisi derlerse izinli çıkarım  hastaneden annemide alicaz zaten oda yonlendirir iyice
(63 puan) tarafından
Aynen cnm sağlıkla gelsin ins devam ediyormu  dakika saniye tuttunmu şancı icin
tarafından
Valla suya oturdum simdi de sizi gibi sanci var ayni aralikla
(63 puan) tarafından
Şimdi ne durumdasin benim ki belden aşağı gelmişti aşağı doğru basınç agri
tarafından
Gecti canim Sanci falan kalmadı  valla
0 oy
(164,044 puan) tarafından
Kiizz dogum samcisi belden girer dogru ama kesilmez duzensizde olsa ilk saatler devam eder senin bebek rahime baski yapiyo zaar dogum yakin ama dogum sancisi degil o 
tarafından
Kiz şimdi sanci gidip geliyo 15 dakka falan arayla az az ağrı  oluyo
Bak dogum samcisi belden girip kasıklara vurur geldimi en fazla 30 40 saniye surer ama seni delirtir o 40 saniye sama bi yil gibi gelir
tarafından
Bendede simdi gidip grliyo ama az bi sanci cok acitmiyo  bide arasi uzun biraz daha beklicem siddetlenirse yada  hastanede yakin su gelincede giderim
Kiz herkesde su gelmezki sen sancilari takip et duzene girdimi hastaneye git su gelmesini bekleme önemli olan sancilarin duzenli gelmesi  ayy cok heycanlandim yaa rabbim bi avazda kurtarsin ins
tarafından
Allah razi olsun sevdosum sanci siklassinda hastane yakin hemen gideriz insallah baslamistirda rezil olmam :)
0 oy
(667 puan) tarafından
canim dogum sancisiysa belli eder kendini hem duzenlidir 3 veya 5 dakika araliklarla girer belden bi girer biraz,surer 10 15 saniye gecer dogumun basi boyle sonra dogumun en sonlarinda,dakikada bire duser ve bir dakikaya yakin surer 
tarafından
15 dakkada bir fafif sanci geliyodu suya otursum biraz simdi bisi kalmadi
(667 puan) tarafından
Aktif dogum baslamamis canm yoksa istedgn kadar suya otur gecmezdi git gide siddetlenrdi ama yakin bence dogumun
tarafından
Evet csnim hastaneye gittim hem tekrar belim agriyodu hemde bebek hareketlerinden suphelendik hesmsirede oylede dedi dogum icin vucut alıştırma  yapiyomus  boyle gidenler bi hafta icinde doguruyomus
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Saat tutt canim duzenli geliyorsa evet dogum sancisidir
tarafından
Duzenliydi 15 dakkada bir hafif geliyodu ama suya oturdum biraz simdi agri sizi kalmadi
0 oy
(830 puan) tarafından

Kuzum inan öyle bir agriymis ki o bel ağrısı insanın ayırt etmemesi mümkün değil :angel:

tarafından
Valla suya oturdum sanci azaldi sonra  gecti galiba  doguramicam :(
0 oy
(673 puan) tarafından
Bende böyle gittim nts de sancim yüksekti doğuma aldılar canım 
tarafından
Gece vardi ama sabah gecti canm uyudum uyandim hicbisi yoktu nolur nolmaz bende hstaneye gidiyom simdi
(673 puan) tarafından
Hayırlı haberlerle inşallah canım
tarafından
Allah razi olsun Bebek iyiymis bi haftaya falan dogum olabilirmis  vucut alistirma yapiyomus baslama sancisi dedi benim sancilar için
0 oy
tarafından
Ay Allah yardım etsin bendede başladı bel agriisi  ve hala vaktimizde  var inşallah iyisinizdir 
tarafından
Valla sancilar sabaha karşı bitti bebeginhateketleri azaldi icimize suphe dustu hastanedeyiz simdi aciklik yokmus  nts ye baglsdilar Allah kolaylik versin sanada canim sagsalim kucağına alırsın insallah
tarafından
Inşallah hepimiz   icin:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli.333 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 217 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,474 soru

24,386,494 cevap

349,033 kullanıcı

...