Asla ama asla izin vermem dayıymıs dedeymiş kıyameti kopartırım. Bir keresinde oturuyoruz hep birlıkte kızım yerde oynuyo azcık sırtı acılmıs eşimin dayısı lak diye kızımın sırtına elini soktu sıvazladı o an kaynar sular basımdan asağı döküldü eşimle bi gözgeze gelişimiz var asla unutmam o dayısından zaten haz etmezdm daha aynı ortama da girmiyorum tüm hesaplarımdan da sildim uzak duruyorum, eşime dedim benım babam senin baban dahi olsa bu cocuk hiç bir erkekle yalnız kalmayacak diye oda benım bu ciddiyetimi görünce dikkat edıyo, ya bacım ne demek nerede memiş diyip sevmek aklımı yitiricem yaa :((( seni cok iyi anlıyorum ama tavrını koy basta ilerde de yaparlar bunu cocuk normal bişey zanneder Allah muhafaza tüm hayatını etkiler, onların yanında da cocugu atletle bezle gezdirme mutlaka kısa kollu şortlu bişey olsun, bazen eşimin ailesi görüntülü arar müsait değiliz üzerini giydirelım öyle konusuruz diyoruz bişey demıyolar kurban oluyum şu kız cocuklarını harcatmayın kimseye siz sahip cıkmazsanız anne baba olarak kimse cıkmaz, kızıma saka yoluyla döverım bile dedirrmıyorum, dediler de bi kaç gün aramadım anladılar daha da demıyolar. Yani sen yapmazsan kmse anlamıyo