0 oy
682 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

Normalleşme basladı diye kaynanamlar bize gel kal demeye basladı ve benim hiç gidesm yok rahat edemiyorum vaka görüldü görüleli ne annemlerle ne o tarafla görüştük görmek isteyen varsa bize gelip kalabilir diyorum gelmiyolar biz gidip kalıcakmısız inş kavga edip geri dönmem  tartısma sebebimiz tabiki  oğlum  Off  k.peder devamlı cocugu dısarı cıkarmaya calısıyo oksijensiz kaldı bu diyo evde dursa da üstünü cok giydrme diyo işime karısıyo devamlı kaynanama sıra vermiyo maasallah kaynnam da oğlum 1 yasnda eline devamlı bişiler veriyo bizimki en ufak sey olsa bogaznda kalıyo mosmor kesiliyo anlamıyo dolma tutusturuyo eline verme diyorum dinlemiyo bogazına dolanıyo surat yapnca da yaptı oluyoo bana oğluma ve eşime keske sokaga cıkma yasagı verselerrr arayıp kendimi ihbar edesm var :((

14 Cevaplar

0 oy
(2,539 puan) tarafından
Girme niye çağırıp duruyorlar ne alaka yani
(299 puan) tarafından
Eltim binasında korona cıktı diye gidip 18 gün kaldı neymiş bizde gidip kalmak zorundaymısız bnde korona cıkmasa gelip kalmazlardı ben evnçmden ayrı kalamıyrm dedim ama anca 1 güme indirebildim
-Reklam-
0 oy
(135,940 puan) tarafından

En iyisi tlf engeli çakmak :D

(299 puan) tarafından
Hahhaa :)))
0 oy
tarafından
Bende evimden baska yerde kalamam ragat edemem haklisin ama 1 yasinda hala bogazinda kaliyosa senin cekimderlign yüzünden kuzum. Illa takilicak bogazina ama alisicak o da babaannesi kötülüğünü istemez
(299 puan) tarafından
Hepsini agzına sokmak istiyo ondan midesi bulanıyo canım yavas yavas yese bişey olmıcak ben eline biseu verirken öuahkak kesip bölüp veriyrm
0 oy
(126 puan) tarafından
Gitme bence kız 
(299 puan) tarafından
Bnde gitmek istemyrm kendimi motive etmeye calısıyrm 1 günden ölmezsn diyrm ama biliyrm ki ben ölürüm :)
(126 puan) tarafından
Yani özgürlük senin gitmek istiyor san git
(299 puan) tarafından
Şöyle bi durum var orda kalırsam annemlerde de kalıcam sırf o yzden kalırım kalırsamda
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Peki eşin ne diyor kalacaksın gidelim gibi şeyler diyor mu seni zorluyor mu bu konuda
(299 puan) tarafından
Gitsek iyi olur ama istemiyrsan kalma diyo ama gidesi de var biliytm onlara hep siz gelin kalın der onlarda gelmez
(3,744 puan) tarafından
Bende gitmiyi istiyorum ama kalmak istemiyorum de olaylar tamamen bitmedi de ki zaten öyle iyileşen hasta sayısında son günlerde düşüş var ben dedim eşime 3 aydır gitmiyoruz annengile gidelim ama sonrası için yine tedbirli davranalım çünkü daha bitmedi tamamen bu durum diye
(299 puan) tarafından
Öyle dicem daha gtmem diye
(3,744 puan) tarafından
Ayrıca kaynananiz dan kayinbabanizdan virüs bulaşmayacaginin garantisi var mı ? Belki onların yakınlarından komusulrindan vs bulaşacak bunları örnek verin :)
(299 puan) tarafından
Dinlemiyolar ki biz kmseyle görüşmüyrz bizde virüs yok öbürkü de bebekti bzde kaldi bisey olmadı diyo
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Bebeğin buyuk1yasinda hersye yer elinde sen böyle tepki verdiğinden çocuk da birden teper agixina boğazında kalır takıla takilalisacak 

Ve soly açık acikk rahat  edemiyorum anne De geleyim gideyim ama kalma işi olmasın de 
(299 puan) tarafından
Ya ben hiç tepki vermiyrdm eşim onu verme bunu verme pişman olursn snra diye diye cocuk böyle oldu napim smdi ben bogaznda kalmasını seyredemyrm :(
(12,767 puan) tarafından
Yoo kuzum o hata işte yavaş uavas ver çubuk kreker ve ben 6 ay likken ekmek verdim ine mesela şimdi 16 aylık maşallah boğazında kalmaz sen ver ufak ufak patates VS
(299 puan) tarafından
Deniyrm gecen ay daha yeni basladk o da benim sayemde gzli gizli verdm büskivi verdm eşim görünce kızdı ama alıstı
(12,767 puan) tarafından
Olur mu cnm eşine söyle öyle olmaz simit ekmek poğaça bisküvi meyve hersey yemesi laizm
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Tam bir normalleşme değil ki bu 

Bir yaşındaki çocuğun ağzına her şey verilir mi ya Allah muhafaza 
(299 puan) tarafından
Anlamıyolar ya mantı yemesi gerekiyomuş cünkü sinopluymus böyle bişey var mı ya
(12,520 puan) tarafından
Töbe ya
0 oy
tarafından
Gitme valla isteyen küssün 
(299 puan) tarafından
Küsseler güzel olur bu sürecte
0 oy
(7,628 puan) tarafından
Kendini karantina altına alindim de  14 gün yasak de 
(299 puan) tarafından
Onu daha önce dedim diyemiyrm ondan :) kaca kaca buraya kadar kacabildim yoksa daha öncede bize gelmek istiyolardı koronadan korkuyrm diye bubyalanı uydurmusyum gelmesnler diye
(7,628 puan) tarafından
Telde konuşurken öksür  korkarlar belki  geçen cuma doğum yaptım strese bağlı oksurdum hemen covit şüphesi dendi 14 gün karantina altına alindim evdeydim  negatif çıktı sonuç bebeğim kuvezde suanlik
(299 puan) tarafından
Aaa öksürük olabilirrr iyicfikirmiş sagol canım
(7,628 puan) tarafından
Rica ederim benim başımı baya agritti bir öksürmek
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Eviniz yokmu canım niye kalıyosunuz gidin akşam evinize dönün çocuğunda düzenini bozmayan 
(299 puan) tarafından
Bende öyle diyrm ama anlamıyolar canım ev 2 saat uzaklıkta arabayla geceye kadar duruyrsnz neden yatmıyosunuznoluyo
0 oy
tarafından
Ya bu normalleşme sizlere mi var bizler aptallmıyız evdeyiz işe bile başlayamadık hala normalleşme olsa adamlar bize iş başı yaptırır gezmek için başladı mı normalleşme eğer öyleyse bugun Bi alışverişe çıkmak istiyorum. Senin kaynanalar haberleri yanlış anlamış normalleşme başladı iş dünyasında sağlık dünyasında ama gelinler kaynananıza gidin küçük bebeleri dedeer  dışarı çıkarsın normalleşmesi başlamadı. Senin evin var kiye ısrarla çağırıyorlar kardeşim bunu da anlamıyorum çocuğun tapusunu üstlerine yap valla bırakın şu kadınlar evlerinde kocalarının yanlarında kalsınlar ya book var gibi kadınları evden çıkarıp çocuk sevmek için yanınıza çağırıyorsunuz sizde doğurun bir tane onu sevim anasını satim ya 
(299 puan) tarafından
İnan varya su isyanını hergün evin içinde sinir ola ola tekrarlıyrm bi işe yaramıyor ama deli oluyrm
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Yerinde olsam gitmem ya soyle kocanada esinede gitsek bile kalamam de ben oyle diyorum herkesin evi var barki var ne kalmasi ya hic sevmyorum boyle israrlari direk soyle kuzum altta kalma
(299 puan) tarafından
Söylicem inş umrunda olur senn annende de kalmayz o zaman diyo bende tamam kalmayalım onlar gwlir kalır dedim  kavga cıkıcak kesn yarın
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Afedersin isterlerse totolarını yirtsinlar gel diye, gitme. Laftan anlamiyorlarsa uygulamayla goster. Her dediklerinde bisey deme, bakariz de salla dur.  
(299 puan) tarafından
Bundan snra hiçbi güç beni evden ayıramazz
0 oy
tarafından
Gitmek istemiyosn gitme oyle gezmeye 1 kac saatligine git kalma esinin ustune al izin vermiyo rahat edemiyo vs die
(299 puan) tarafından
Ben bile söylüyrm rahat edemiyrm diye olsun bişey olmaz diyolar sinir oluyrm
tarafından
Gunu birlik git bence ben oyle yapiyorum ne annemler nede kaynanamlarda kaldim
(299 puan) tarafından
Bnde bi tek ben böyleyim sanıyrdm bendr cocuk dogdu doğalı kalmadm

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 787 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu

412,667 soru

12,424,164 cevap