Lisede tanıştık 2012 de en yakın arkadaşı ile çıkıyordum eşimin. Meğer eşim bana aşıkmış ama arkadaşı eşime bir kız var onu bana ayarla demiş esimde bni seve seve onla bizi ayarladı 9 ay çıktık onla ayrıldık
Sonra esim faceden ekledi konuştuk baya ama bn eskisini soruyordum ona
Sonra bana dedi ki ondan sana hayır gelmez vs zaten senle ayrilcakti vs vs bnde üzüldüm tabi
Baya konuştuk 1 ay falan sonra bnde eşime aşık oldum konuşmasına bana olan yaklasimina vs aynı anda birnirimize seni seviyorum dedik
4 bucuk yıl sevgili kaldık sonra liseyi bitirdik beraber üni sınavına girdik o kazandı Rize'de ama bn Erzurum'da İngiliz dili edebiyatı kazandım uzağa gitmemi istemedi bnde tercih yapmadım tekrar girdi sınava bekledim bnde beraber Rize de tercih yaptık 3 yıl beraber okuduk uniyi
Sonra son sene kaçırdı beni ama 3 yıl boyunca gezdik dolaştık baya para yedik son sene evli gittik geldik okula öğrenci gibi :) elimizde kitap defter çok güzeldi hatta son dönem hamile kaldım mezuniyete rastladi bnm karnim hafif çıkmıştı beraber elimizde diploma resim cekikdik bebisimizle falan böyle hani iki yıldır da evkiyiz