0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından
Esimle 3 yildir beraberiz 3 yildir hicbi tarihi kutlamadi dogum gunu evlenme yildonumu sevgililer gunu fln cuma gunu evlenme yildonumumuz gene kutlamicak cok uzuluyom ama bisey demiyom siz olsaniz napardiniz

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnde 1.5 evliyim aynı şekilde sadace evlenikten 24 gün sonra doğum gunumdu arkadaşlarını toplayıp evde süpriz yapmıştı onun dışında yok bnde tepki veriyorum ama nafile bütün günümüz özel onlar saçma günler diyo
(280 puan) tarafından
Ilk dogumgunumu zorla kutlattim bi hafta sonra diger dogumgunumde telefonum yoktu onu aldi oyle gecistirdi bu sene hicbisy kutlamadi sacma demiyoda esim benim kimse doğum gunumu kutlamadi ondan kutlamam diyo bende ailemden alistjm her sene pasta kesmeye
tarafından
Valla o bana gül almıştı Senin ki yine iyi aman ne yapalım bizimkiler de öyle ben de onunkini kutluyorum hediye alıyorum ama artık onuda yapmiycam:)
(280 puan) tarafından
Ben sevgiliyken de evlenincede gece yarisindan sonra uzun uzun mesj atardim guzl guzl seyler yazardim hala da oyleyim insallah cocugumuzunkini kutlar tek umidim o :))
tarafından
Inşallah canım :) ben öyle fazla romantik değilim ama eşim güzel şeyler yazardı bana önceden
-Reklam-
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Kuzum bende bu durumu cuma günü yaşadım çok üzüldüm amaa bisey değişmedi sevgiliyken de nişanlıyken kutlamadı ki eşim sadece doğum günün kutlu olsun evlilik yildonumumuz kutlu olsun der bu kadar yani onlarda öyle yapcak bisey yok idere  edip gitcez
(280 puan) tarafından
Ahhh onu bile demiyo bu sene dogumgunumde annem ankaraya gitti teyzemlere bi hastamiz vardi ondan unuttu anneme dedjm ki bugun dogumgunum biliyonmu dedjm esim oylr duydu geldi yanima askimm dogum gunun kutlu olsun dedi hic demez bile oylr seyler dese ona da kabulum
0 oy
tarafından
Ben kizmazdm unutsada kutlamasada  onemli olan hep benim yanimda olmasa ve beni cok sevmesi kizsam aramiz buzulacak cok uzulecek.o zamanda ben onun uzulmesine dayanamam 
(280 puan) tarafından
Ben uzuluyom ona desem uzulmez etmez hakli gibi uste cikar ben ondan bisy beklemiyom dogumgunun kutlu olsun dese o yeter ama o bile yok
tarafından
Hmm haklisn tabikide insanin icinde kaliyor bide sevdigi insanin soylememesi
(280 puan) tarafından
Oyle tabi bana söylese bile yeter ama o da olmayinca kiriliyo insan
tarafından
Benim esimde unutur gunleri hic aklinda tutamaz ama ben soyledigimdede kutlar
0 oy
tarafından
Kutlamadi derken bi sarilip opmedi de mi yoksa hediye mi alıp vermedi?
(280 puan) tarafından
Benim zorumla ilk sene doğum günümü bi hafta sonra kutladi evlendik 2. Sene hamileydim bisy olur eder diye dogumgunume 1 ay kala telefon aldi telefonum yoktu ondn sonraki tarihlerimizde şu gunumuz kutlu olsun bile demedi
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Biz evlendik 1 ay sonra doğumgünüm oldu gelip iyiki doğdun bile dememişti 4 yıldır evliyiz hıc kutlamaz sadece 1 2 kere kadınlar günü sevgililer günü hediyesi almıştı o kadar. Ben her kurulamadığı şeyde şakayla karışık laf derdim zaten hıc yapma sen alıştırma aman aman vs. Şimdi şimdi yapıyor kendiliğinden bisey dememe gerek kalmıyor:D
(280 puan) tarafından
Ne guzel bende mi oyle desem adama diyom ki nisan ayinda hangi onmli gun var diye soruyom bana 23 nisan çocuk bayrami diyo hic aklnda bilr yok eminim cuma gunu evlilik yildonumumuz
(3,148 puan) tarafından
Olsun ya bence çok takma ben artık tam alıştım derken adam başladı şimdi kendisi yapmaya ama o şekilde yapabilirsin şakayla karışık laf sokarak filan
0 oy
(576 puan) tarafından

Valla canm boosver takma ben yeni evliyken herseyi ben kutlar hazrlar alirdim hediyelerini Aama bu sonda tekrar dogm gnunu kutlamistm bi gun sonra benmkiydi baktm yok adam orali olmuyor bnde kutlamayi biraktim ben birakinca gerckten o basladi ne tuhafsa dogum gnumu kutlmayan adam smdi sevgileler gnu kutlar oldu:D

(280 puan) tarafından
Ne guzel bnmkide bi kutlasa artik
0 oy
tarafından
Tepkimi koyarım heralde. Cnku eşim hiç unutmaz. Geçen doğum günümde taa Erzurum'dan çiçek gönderdi 

Sozel olarak da mı kutlamiyor
(280 puan) tarafından
Yok dogumgunun kutlu olsun bile demez
tarafından
Sebebini sorsan nede öyle diye
(280 puan) tarafından
Soyledi sordum benimkini kimse kutlamzdi dedi eşim 22 yasinda ablalari 38 40 annesi babasi 65 70 yasindalar onlar biraz eski goruste ler ondan esiminkini kutlamazlarmis esimde alismamis bnde ddm ona ben alistjm annem babam benim kutlarlardi senden de bekliyom diye ben kutlamam benimkini  de kutlama dedi
tarafından
Tuhaf valla anlamadım canım ya. Sen kutlayinca napiyo peki
(280 puan) tarafından
Benim subatta onun agustosda o kutlamayinxa bende kutlamiyorum
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Sen onun doğum günün de öyle bi kutla ki hatasını anlayıp utanır belki canım. Kutlar ondan sonra sürekli. 
(280 puan) tarafından
Benim de dogumgunumu kutlama bende seninkini kutlamam diyo :(
(2,865 puan) tarafından
Sanırım önem vermiyor canım. Bazı insanlara gereksiz ve önemsiz geliyor böyle günler üzme canını ya boşver. Biz varız kutlarız burdan ❣️
(280 puan) tarafından
Cok sagolun :)))
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Ben kutlardım canım aynı gunde sende evlenmıyo musun neden ondan beklıyosun.kur guzel bı sofra yap sevdıgı yemeklerı ıkı guzel soz paylas tamamdır.hep bu beklentı bızı kotu etkılıyor.
(280 puan) tarafından
Evlilik yil dönümü tamam dogum gunu falan onlar ne olck ben mi pastami aliyim :))))amann cidden takmicam bakalm o kutlamaya baslarmi
(9,718 puan) tarafından
+1
Sen evlılık yıldonumunden basla onun dogum gununu ınatla kutla ama gozune sokmak ıcın degıl.o bana yapmıo ben ona nıye yapıyım dıyosan orada sevgı yeterınce var olamamıstır dıye dusunuyorum ben.Onların varlıgı bazen bı bakısı bızı mutlu etmeye yetmıyor mu?Bıraz caba sadece :) yaparsın yapmazsın kendın bılırsın tabı
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Benim eşimde de var bu potansiyel. Ama ben öncesinde hatırlatıp söylüyorum. Böyle günleri onemsesigimi ve ufak tefek bir şekilde de olsa kutlamak istediğimi belirtiyorum. Bu şekilde kutluyor hediye falan yapmıyoruz ama o gün birbirimize daha çok vakit ayırıyoruz.
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Bend3 öyle olduğum için bisi yapma çokta mühim değil bence.. normal zamanlarda düşünceliyse araniz iyiyse çokta önemli değil bence.. Ben kadın halimle evlilik yıl donumumuzu  karıştırır kocamın doğum gününü öyle sıradan bi şekilde kutlarim esim de öyle ben takılmıyorum böyle şeylere..  eğer bir değişiklik istiyorsan bi yerden yemek için yer ayırtip  sen biseyler yapabilirsin hep te beklememek lazim

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 733 göst.
25 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 419 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1bebekannesi (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
4 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrvcckg (125 puan) tarafından soruldu

410,471 soru

12,346,479 cevap

40,170 kullanıcı